Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 2L Danmark

Tre kørere i front i 2L-kampen

Super 2L
Danmark 

09/05/22 

Super 2L DanmarkSæsonpremieren for OK Oktan 100 Super GT Danmark var også Danmarkspremiere for OK Oktan 100 Super 2L Danmark – klassen i klassen. Her bruger man biler, som visuelt er meget identiske med Super GT-racerne, men har færre hestekræfter og er billigere at holde kørende.
 


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Tre kørere har lagt sig i front for kampen om dette mesterskab. Det er Mike Nordby Mathiesen, Varde, Nicolai Nygaard Pedersen, Hjørring, og Victor Poulsen, Årup. Hver for sig leverede de stærke indsatser under Åbningsløbet.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Ligesom i OK Oktan 100 Super GT Danmark starter de otte første i omvendt rækkefølge, og det gav stort set hver gang trioen en række udfordringer og bød på mange overhalinger for publikum. Det endte med, at Mike Nordby Mathiesen vandt to af søndagens tre løb, mens Nicolai Nygaard Pedersen tog den tredje sejr.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 08/05/22 - Padborg Park - Super 2L Danmark
  • 08/05/22 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •