Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Rossel viste i glimt farten i regnen

Super GT Danmark 
20/10/21 

Super GT DanmarkDen sidste afdeling i Super GT opsummerede egentlig ganske godt sæsonen for Kevin Rossel, der særligt viste sine evner i glimt, da regnen satte ind.
 

Det var ret tydeligt, at Kevin Rossel havde sat næsen op efter mere i både den sidste afdeling af Super GT på Padborg Park, og sæsonen på dansk jord som helhed, men sådan skulle det ikke gå for den talentfulde østjyde.

- Jeg står med en lidt ærgerlig fornemmelse, fordi jeg egentlig har følelsen af, at jeg godt kan være med blandt de bedste kørere her også. Den her weekend opsummerer min sæson i Super GT meget godt, hvor vi kommer lidt sent ind på grund af Corona, og hvor vi aldrig finder melodien. Vi kan se i kvalifikationen, at vi mangler noget at skyde med, men det bliver bedre, da vi skal køre løbene i regnvejr. Det stiller lidt højere krav til kørefærdigheder, og så får jeg sat mit præg på tingene, konstaterer Kevin Rossel, der i sit første løb forvandlede en plads som nummer 11 til en fjerdeplads, og derefter var ved at gøre det samme fra plads nummer ni i den næste opgave.

- Der er jeg lige ved at overhale Ole Petersen, så jeg går på en fjerdeplads, hvor han så rammer mig og får en straf. Jeg får nogle skader på bilen, som sender mig tilbage i feltet, og det er da ærgerligt, for det lignede, at farten var til podiet, mens jeg nok ikke havde fanget Christian Sørensen, der kørte stærkt. Det havde været rart at slutte lidt mere ordentligt af, og det er da irriterende, men som sagt opsummerer det bare året i Super GT for mig. Jeg er glad for, at jeg stadig har noget at slutte af med ude i Europa i Super Trofeo, for det giver en chance mere for en god afslutning, fastslår Kevin Rossel, der som en del af Lamborghinis Young Driver-program har haft god lejlighed til at vise sig frem på de udenlandske baner.

- Det vil jeg have meget mere af, så det er med at slå til, når chancen byder sig, og jeg er også ret fortrøstningsfuld. Nu har vi lidt bedre tid til at få tingene til at passe sammen i år, så jeg afviser heller ikke noget i forhold til Danmark næste år, men det bliver spændende at se, hvad den næste tid byder på, slutter Kevin Rossel, der vandt Super GT-serien i 2019.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Misano
  • Padborg Park
  • 17/10/21 - Padborg Park - Super GT Danmark
  • 29/10/21 - Misano - Lamborghini Super Trofeo
  •      ASETEK SIMSPORTS