Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DS3 Cup

Afgørelsen venter: CMD Motorsport kan tage to mesterskabspokaler i weekenden

DS3 Cup 
15/10/21 

DS3 Cup-racerteamet CMD Motorsport fra Østbirk opgraderede til 2021-sæsonen fra én til to racere, og kan i den kommende weekend sætte et punktum for en resultatmæssigt stærk sæson i dansk motorsports hårdeste mærkeklasse.
 

Jacob Sevel går ind til weekendens finaler på Padborg Park som førende i mesterskabet, mens Nicolai Jensen i garagens nye halvdel er nummer fem i tabellen. Men kampen om specielt mesterskabets tredjeplads er tæt, og det er da også den, som Jensen har rettet blikket mod:

- Der er god stemning hele vejen rundt. Jeg havde et par fede løb for to uger siden på Jyllandsringen, så jeg tager mig en god følelse med til Padborg Park. Banen er ny for en del af os, og med en tur på det samlede podie indenfor rækkevidde har jeg i hvert fald noget at køre for, slår Nicolai Jensen fast.

Målet for Nicolai Jensen er samtidigt at sætte et godt punktum for det, han uden tøven kalder ét af sine bedste år i motorsport:

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Det er gået over al forventning for mig i år, for jeg kom jo ind i DS3 Cup uden at have kørt baneløb før. Håbet var at være med i den sjove ende af feltet, og det har jeg været hele vejen. Det er super gode ræs og stemningen i feltet er god - det er med til at gøre det her til noget af det bedste motorsport, jeg har været i, fortæller han.

Nervøs guldjæger

Jacob Sevel har ført mesterskabet fra første færd i år, men det er ikke uden lidt nervøsitet, at mesterskabets etter tager til Padborg Park. Der er ikke plads til fejl, hvis titlen skal i hus:

- Jeg er lidt nervøs. Det plejer jeg egentligt aldrig at være, men der var lidt af det sidst på Jyllandsringen og også nu. Jeg skal gennemføre, og så burde den være der - men der er ikke plads til at udgå. Det ville være en katastrofe af rang, forklarer Sevel og tilføjer med et smil:

- Det kilder lidt, men jeg glæder mig til at få det afgjort!

CMD Motorsport kan opleves på Padborg Park i weekenden - der er heats lørdag og søndag. Lørdag med start 16.55 og søndag køres sæsonens sidste heat klokken 14.45.

CMD Motorsport

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Jacob Sevel Andersen
  • Nicolai Jensen
  • Padborg Park
  • 17/10/21 - Padborg Park - DS3 Cup
  •      ASETEK SIMSPORTS