Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Rossel: Det sidste løb tæller altid

Super GT Danmark 
15/10/21 

Super GT DanmarkSuper GT-sæsonen afsluttes i denne weekend på Padborg Park, og Kevin Rossel vil gerne give et sidste svirp med halen, selvom det ikke ændrer det store i den samlede stilling.
 

- Du er aldrig bedre end dit sidste løb, og det betyder så også, at det sidste løb altid tæller lidt ekstra i bevidstheden. Det er det, jeg tager med mig ind på banen på Padborg Park, selvom det hele tiden har været lidt uforløst for mig i år i Super GT. Ræs giver dig altid en mulighed for at træde i karakter, og det er det fede ved sporten. Du kan selv gøre noget for at bevise dig selv, siger Kevin Rossel, der heller ikke lægger skjul på, at han har meget mere i tanken til 2022.


Andreas Jochimsen og Kevin Rossel.

- Jeg har vist det tidligere, og jeg har da klart ambitioner om at vise mere næste år. Vi har som alle andre haft flere ting at forholde os til, og 2021 har stadig været et mærkeligt år, hvor der ikke har været tilskuere på samme måde, og der er flere ting, som hele tiden har været påvirkede af andre omstændigheder. Det skal vi tage med i rygsækken som værdifuld læring, og heldigvis er der da mange både herhjemme og i udlandet, som godt er klar over, at jeg kan finde rundt i en bil, lyder det med et smil fra Kevin Rossel, som endnu har et par vigtige opgaver, inden kikkerten bliver rettet mere mod fremtiden.

- I første omgang er det Super GT, der har mit fokus, og derefter har en afdeling tilbage i Lamborghinien i den europæiske Super Trofeo. Begge steder vil jeg slutte så godt af som muligt, og så er det med at tage snakken med forskellige folk om de muligheder, der præsenterer sig. Det vil selvfølgelig altid være rart at slutte af med gode resultater, så vi går på med krum hals, og så skulle vi helst give et sidste svirp med halen i den her sæson, siger Kevin Rossel, inden han indtager Padborg Park sammen med teamkammerat Andreas Jochimsen.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 17/10/21 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •      ASETEK SIMSPORTS