Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Diverse Motorsport

Podcast med Emerson Fittipaldi

Diverse 
07/10/21 

Denne udgave af podcasten Det ternede flag har besøg af en helt særlig duo. Den dobbelte verdensmester i Formel 1, dobbelt vinder af det legendariske Indy 500 og mester i CART Emerson Fittipaldi har i 2021 været at finde på de danske racerbaner. Årsagen er, at den levende legendes 14-årige søn Emerson jr. er deltager i det danske F4-mesterskab – et mesterskab, der de senere år har tiltrukket sig adskillige udenlandske talenter, der har fået deres debuter i racerbiler.
 


Jan Magnussen og Emerson Fittipaldi Jr.
(Foto: Bo Skovfoged)

I denne podcast hører vi til brasilianernes valg af Danmark som sted for Emerson jr. debut i racerbiler, hvorfor lille Danmark er et godt sted at lære at køre racerbil og hvordan deres oplevelser har været i løbet af sæsonen sammen med blandt andet Emersons danske team, FSP.

Og så kommer vi naturligvis også ind på en brøkdel af Emerson Fittipaldis mange historier fra en lang karriere med store resultater.


Jan Magnussen og Emerson Fittipaldi Sr.
(Foto: Bo Skovfoged)

Værter er Bo Baltzer Nielsen og Bo Skovfoged.


Emerson Fittipaldi Sr.
(Foto: Bo Skovfoged)


Læs mere om:
  • Emerson Fittipaldi Jr
  • Emerson Fittipaldi Sr
  •      ASETEK SIMSPORTS