Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Marco Gersager: ”Vi skal på podiet”

DM Rally 
06/10/21 

Lørdagen byder på sæsonfinale i Dansk Super Rally for GM Motorsport. Når Marco Gersager og Carina Møller stiller til start i Rally Naturens Rige i Tarm, sker det med en klar målsætning.
 

”Vi skal på podiet efter løbet,” siger Marco Gersager om efterårsfinalen. ”Det er det, vi i teamet kører efter.”

”Vejret kommer til at spille en rolle. Det var vådt ved den seneste DM-afdeling på Lolland-Falster, og det klarede vi, men vi vil bare holde fokus på at gøre vores bedste og slutte løbet i top 3. Så må vi se, hvad det kan række til i mesterskabet. Vi er 11 point efter holdet på tredjepladsen i vores klasse, så vi skal have lidt hjælp, hvis vi skal tage en bronzemedalje. Men det er muligt.”


Ukendte veje venter for Marco Gersager og Carina Møller.
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Det er anden gang, at der køres Rally Naturens Rige i Vestjylland. Sidste år var Marco Gersager og Carina Møller ikke med.

”Det bliver nyt for, så fordele er der ingen af, men det tager vi også med oprejst pande,” siger Marco Gersager. ”Det bliver en udfordring, men vi kan gode lide udfordringer.”

”Det manglende forhåndskendskab til hastighedsprøverne generer os ikke. For os virker det bedst, at vi inden løbet bare kører prøverne igennem to gange, for det er det, vi må til alle de udenlandske løb. Det har fungeret bedst for vores vedkommende.”

Siden seneste afdeling af Dansk Super Rally – Sydhavsrally, hvor holdet sluttede på en generel fjerdeplads – har GM Motorsport holdt formen ved lige ved at deltage i et par rallysprint.

”Eneste udfordring har været et punkteret dæk, men ellers fungerer Skodaen perfekt,” siger Marco Gersager. ”Vi brugte de to rallysprints til at teste forskellige opsætninger på bilen, men vi er vendt tilbage til vores oprindelige opsætning. Vi har et godt grund-setup til bilen.”

GM Motorsport


Læs mere om:
  • Carina V. Møller
  • Marco Gersager
  • Ikast
  • 09/10/21 - Ikast - DM Rally - DM
  •