Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Normann toppede på Jyllandsringen

Special Saloon 
06/10/21 

Det kunne næsten ikke gøres bedre. Så kort kan weekendens finaleløb i Special Saloon Car-klassen opsummeres for Frederik Normann. I sin hjemmebyggede BMW M3 E46 slog han fabriksbyggede Porsche- og Lamborghini-racerbiler på sin vej mod tre heatsejre.
 

Racerkøreren fra Rødkjærsbro stillede op i Special Saloon Car-klassens Division 2, hvor der også er deltagelse af flere fabriksbyggede Porsche-racerbiler med flere hestekræfter og finere materialer. I tidtagningen var han næsthurtigst, og i samtlige tre løb var det den sorte BMW M3 som kom først over stregen.


(Foto: Boxengasse)

- Det har været en fed løbsweekend! Vejret var nok til min fordel, for jeg kunne overføre alle kræfterne til underlaget, hvor nogle andre nok har kæmpet lidt mere med vejgrebet. Og så synes jeg bare at det er skide skægt at køre i regn, lyder det fra en glad Frederik Normann, som også tog en anden, vigtig skalp i weekenden. Han vandt nemlig over en markant hurtigere Lamborghini:

- I regnvejr er det umuligt for biler med voldsomt mange hestekræfter at få alle kræfterne ned i underlaget, og så ender det mest i hjulspind og ikke så meget andet. De problemer har jeg ikke, selvom BMW'en har lidt over 300 hestekræfter, så jeg endte faktisk med at vinde over et par af dem også. Det synes jeg er ret sjovt!


(Foto: Boxengasse)

Selvom sæsonen kun har budt på to racerløb for Frederik Normann, ser han tilbage på 2021-sæsonen med glæde. De to løb har nemlig været ganske succesfulde:

- Der var lige et enkelt heat, hvor jeg måtte udgå, men ellers har jeg ligget godt med i toppen af Division 2 hver gang. Det er rigtig godt, så jeg håber at næste sæson giver basis for endnu mere. Det er i hvert fald det, jeg vil arbejde på over vinteren, slutter Frederik Normann.

Normann Racing

Kim Gripping

Læs mere om:
 • Jyllandsringen
 • 03/10/21 - Jyllandsringen - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  D4 Enterprise Solutions