Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

CMD Motorsport holder sig til i titelkampen

DS3 Cup 
05/10/21 

Scor masser af point og undgå at udgå - det var i det store hele det mantra, som CMD Motorsport og godt 90 gæster tog på Jyllandsringen til DS3 Cuppen med i weekenden - og netop det formåede begge teamets kørere, Jacob Sevel og Nicolai Jensen, på alle måder at levere. I alt tre pokaler blev det til for duoen, der kæmpede sig gennem regnmasserne og fik noget nær en optimal weekend ud af anstrengelserne.
 

I DS3 Cup køres der altid to heats, og begge blev denne gang ramt af masser af regn. Jacob Sevel gjorde rent bord i det første med et flot taktisk løb, hvor han profiterede på andres fejl i regnen og bragte sig frem i spids - og den samme taktik lykkedes også godt i den anden side af garagen, hvor Nicolai Jensen trods defekte vinduesviskere kunne tage en stærk tredjeplads med sig.

Finalen blev vejrmæssigt mere af det samme, og her fik en i øvrigt stærkt kørende Kevin Brandsborg etableret sig i spids og kunne køre sejren hjem, mens Jacob Sevel tog andenpladsen. Det blev dog ikke uden lidt ridser i lakken, for undervejs akvaplanede han og var tæt på at sælge hele sit forspring i den samlede stilling.

- Det var to gode løb, men jeg kørte hele tiden med den store frygt for at udgå. Det var det eneste, der ikke måtte ske - og da jeg så akvaplanede i finalen og var gennem sandet, troede jeg virkelig det var slut. Bilen kørte videre, men den kørte godt nok rædsomt. Dog kunne jeg slæbe mig i mål som nummer to, så det var helt perfekt, griner Jacob Sevel.

For Nicolai Jensen blev det en ny, stejl lærekurve - men også to gode løb, som har givet meget godt at tage med videre:

- Jeg fik bestemt kørt gode løb. Det første heat gik fantastisk - fik en supergod start og kom godt afsted, og kunne også hente lidt på at de andre kvajede sig og kørte af banen. Jeg fik en tredjeplads i mega regnvejr helt uden at have vinduesviskere, for de gik i stykker på vej ud på banen, forklarer han og fortsætter:

- Så gik det løs med finalen, som blev en stejl lærekurve for mig. Det regnede meget mere, så jeg valgte at køre med lidt ekstra respekt for bil og bane - men igen fede dueller, og jeg er glad for, at vi kunne give vores mange gæster og sponsorer noget fedt ræs at se på. Det er fantastisk at kunne give dem lidt igen og sikre en pokal samtidigt, afrunder Nicolai Jensen.

CMD Motorsport

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Jacob Sevel Andersen
  • Nicolai Jensen
  • Jyllandsringen
  • 03/10/21 - Jyllandsringen - DS3 Cup
  •