Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MotoCross

Thomas Kjer Olsen positiv efter VM-afdeling

MotoCross 
04/10/21 

Heatsejren ved VM for hold i motocross forrige weekend havde tydeligvis givet Thomas Kjer Olsen blod på tanden. Søndag kørte danskeren med i den tiende afdeling af det individuelle VM i motocross og viste en overbevisende form på den tyske bane.
 


Thomas Kjer Olsen.
(Foto: Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing)

Thomas Kjer Olsen havde masser af fart med sig i Tyskland, hvor han sluttede som samlet nummer 12 på dagen. Første heat var en smal sag for danskeren, der jagtede de vigtige point i den samlede stilling og kunne køre over målstregen på 12. pladsen.

I andet heat var Thomas endnu bedre med og nåede op på en niendeplads i feltet og tilmed jagtede ottendepladsen. Desværre satte et uheldigt styrt en stopper for en dansk top-10 placering i heatet, men Thomas formåede alligevel at kæmpe sig tilbage på en flot 13. plads i heatet og kunne dermed holde fast i sin 12. plads i den samlede VM-stilling.

- Efter forrige weekend har jeg haft en rigtig god følelse, og selvom resultaterne ikke viser det, så er der meget positivt at tage med fra i dag. I andet heat følte jeg mig stærk og jeg angreb banen. Jeg var på niendepladsen og jagtede ottendepladsen, indtil jeg styrtede. Det er selvfølgelig ikke positivt at styrte, men jeg følte, at jeg kunne have rykket længere frem i feltet, og det er en skam, at jeg styrtede. Jeg synes, at alting bevæger sig i den rigtige retning og med så mange kommende løb, tror jeg, at vi kan se frem til en god afslutning på sæsonen, fortæller Thomas Kjer Olsen.

DMU - Danmarks Motor Union