Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Job & handel

SOLGT - Sættevognstræk

Job & handel 
20/09/21 


 

SOLGT

Sættevogntrækket består af en Renault Magnum trækker med 450 heste fra 1996 og 470.000 km på tælleren. Traileren er en Kelberg trailer også fra 1996 med lift.

Traileren er på nuværende tidspunkt indrettet med stort køkken samt spiseplads, hvor der er 4 køjer. Efter køkken er der et toilet med bad. I køkken og toilet er der varmt og koldt vand. Resten af traileren er indrettet med værksted og plads til 1 bil under transport.

Efter køb af sættevognstrækket er der lavet en stor opgradering af trækkets el-installationer, med stor sikringsboks, el komfur og køleskab, kraftstik i værksted til fx svejsemaskine, nyinstallerede lamper inde i traileren samt 4 x 2 12v stikudtag på udvendig side af traileren og 1 12v stik med afbryder, også på udvendig side af traileren – alle stik på teltsiden af traileren.

Med til trækket følger et 16,5 x 6 meters Kibæktelt som bliver koblet på traileren, hvoraf de 13,5x6m er på traileren og de sidste 3 meter bliver koblet på som ekstra forlængelse af det primære telt.

Med til teltet følger et plastik pitgulv i skiftevis gul og blå, og med mulighed for at tilpasse som man synes. Gulvet ligger i 180x180cm stykker i en skuffe speciallavet til trækket, som både er med låge og som kan trækkes ud som en alm køkkenskuffe.

Ud over almindelig service blev der i 2018 lavet stort service af liften, og i foråret 2019 blev der lige ledes lavet service på hele trækket. Trækker og trailer er nysynet.

Trækket har ikke været brugt i 2021

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
ASETEK SIMSPORTS