Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

TCR Germany

Formel 1-klassiker venter: Martin Andersen jagter nye podiepladser i ADAC TCR Germany

TCR Germany 
16/09/21 

Viborgensiske Martin Andersen fik i den forgangne weekend virkelig hul på sin sæson med det tyske storhold Hyundai Team Engstler i den tyske standardvognsserie ADAC TCR Germany, da det på Lausitzring blev til to andenpladser i lige så mange heats.
 


Dobbelt op til Hyundai på Lausitzring. Luca Engstler vandt begge heat og Martin Andersen tog begge andenpladser, da Hyundai Team Engstler sidste weekend gjorde rent bord i ADAC TCR Germany.
(Foto: Marco Meumann og Hyundai Team Engstler)

Det var Andersens første podiepladser i den tyske serie, og blev samtidigt det perfekte startskud til et travlt efterår. Allerede i denne weekend fortsætter serien, når turen går til Hockenheimring.


(Foto: Marco Meumann og Hyundai Team Engstler)

- Det føles fantastisk at kunne bygge videre på en så god weekend, som den, vi lige havde. Teamet er helt opsatte på at fortsætte udviklingen, og for mig som kører var det virkelig godt at få sådan et resultat i bogen. Nu får vi omvendt også et par tunge biler med 60 kilos succesballast, men jeg ved bilen er god, så mon ikke vi kan blande os i topkampen igen, lyder det fra Martin Andersen.


(Foto: Marco Meumann og Hyundai Team Engstler)

Legendarisk asfalt
Hockenheim er en bane, der har sikret sig sin egen, velfortjente plads i historien i Formel 1 - og for Martin Andersen, der kører sin første internationale sæson i TCR i år er det samtidigt også en lidt uvanlig bane. Hockenheim er nemlig en bane, som han kender fra tidligere.

- Hockenheim er bare en supercool bane i min verden. Du har set den i Formel 1 så mange gange, og den er virkelig fed at køre på, siger han og fortsætter:


(Foto: Marco Meumann og Hyundai Team Engstler)

- Den har en god blanding af sektioner med hurtige sving, og så er der stadionsektionen på banen, som er virkelig sjov. Jeg kørte der en enkelt gang i Super GT Danmark, og har derfor også en smule kendskab til den, omend det var i en helt anden type bil. Det bliver til gengæld rart at have lidt forhåndskendskab, for vi har to weekender på Hockenheim her i slutningen af sæsonen, og derfor er det blot ekstra vigtigt at vi hurtigt finder formen.


(Foto: Marco Meumann og Hyundai Team Engstler)

Weekenden på Hockenheim fordeler sig på to kvalifikationer og to løb. Lørdag er der kvalifikation fra 10.00 til 10.20 og løb fra 13.30 til 14.00, mens det søndag går løs med kvalifikation fra 09.00 til 09.20 og løb fra 13.30 til 14.00.

Det hele kan som altid følges gratis på livestream hos www.adac-motorsport.de og hos tyske www.tvnow.de.

Martin Andersen og Hyundai Team Engstler

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Hockenheim
  •