Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

TCR Germany

Sommerpausen er slut - nu er det alvor for Martin Andersen i ADAC TCR Germany

TCR Germany 
09/09/21 

Martin Andersen og Hyundai Team Engstler er i den kommende weekend tilbage i feltet i ADAC TCR Germany efter det, der har været en ufrivilligt lang sommerpause. Grundet de store oversvømmelser i Tyskland, som især ramte regionen ved Nürburgring hårdt, er der blevet lavet markant om på årets løbskalender.
 

Og således er det næsten tre måneder siden Hyundais viborgensiske håb senest var i aktion. Dengang var det på Red Bull Ring i Østrig, og nu er tiden inde til at skyde en tætpakket efterårssæson i gang på Eurospeedway Lausitzring.


(Foto: Marco Meumann/Hyundai Team Engstler)

En opgave, som en topmotiveret Martin Andersen ser frem til:

- Det har været en meget lang pause. Det er næsten tre måneder siden vi sidst var i gang, dengang på Red Bull Ring, og det føles på mange måder, som om sæsonen har været sat i stå længe. Jeg har heldigvis kunnet hjælpe lidt til hos nogle teams herhjemme og det har været godt for motivationen, men det er ingen hemmelighed, at jeg er vildt glad for, at vi er tilbage, forklarer han.


(Foto: Marco Meumann/Hyundai Team Engstler)

Sjov bane i vente

Lausitzring er en bane af ret ny dato, som åbnede i år 2000 som en kombineret oval- og normal racerbane. Og banen byder fortsat på en blanding af europæisk og amerikansk motorsportskultur, for ovalen er en del af den bane, som det tyske felt skal ud på i weekenden.


(Foto: Marco Meumann/Hyundai Team Engstler)

- Jeg håber, vi kan lave et godt resultat. Jeg er kommet godt ind på teamet med to gode løb i starten af sæsonen, og føler mig mentalt godt ovenpå. Lausitzring er en sjov bane, for den kræver rigtig meget af dit flow ude på banen. Heldigvis er der også en testdag om torsdagen, så der burde være plads til at få alt helt på plads inden det bliver alvor, siger Martin Andersen med et smil.

Omstillingen til de store, tyske baner har indtil videre været nøglen for Martin Andersen. Og selvom omstillingen har været svær, så begynder det for alvor at hjælpe på det. Og med fem løb i efterårssæsonen er der nu lagt op til et helt anderledes tætpakket program.


(Foto: Marco Meumann/Hyundai Team Engstler)

- Det bliver så fedt, det her efterår. Jeg glæder mig enormt til de kommende måneder, hvor løbene ligger så tæt, og hvor vi virkelig kan optimere fra weekend til weekend. Vi tager programmet med højt humør - jeg ved blot én ting, og det er, at der kommer til at være supertæt kamp om det forrest i feltet. Oven i det, så er der også snart åbent for, at vi kan få vores mange gæster og sponsorer med til løb i Tyskland, og det er selvfølgelig noget, vi også spændt venter på kunne byde på, afrunder Martin Andersen.

Andersen Motorsport

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Lausitzring
  •