Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Ronnie Bremer melder klar til Night Race

Super GT Danmark 
03/09/21 

Super GT DanmarkSidste års bronzevinder vender tilbage til OK Oktan 100 Super GT Danmark
 

Når deltagerne i OK Oktan 100 Super GT Danmark lørdag eftermiddag ruller ind på Padborg Parks aftalt for at afvikle det traditionsrige Night Race, bliver det med en af de succesfulde herrer fra sidste års mesterskab i feltet. Det er Ronnie Bremer, København, som får sin sæsondebut ved årets femte mesterskabsrunde.


Ronnie Bremer er med i feltet, når der lørdag køres Night Race på Padborg Park.
(Foto: Morten Alstrup)

Ronnie Bremer kørte sidste år en fuld sæson i OK Oktan 100 Super GT Danmark, hvor han konstant var med fremme i mesterskabskampen. Gennem den afkortede 2020-sæson lykkedes det ham at vinde fire af de 15 løb, som blev afviklet, og i slutstillingen rakte det til en samlet tredjeplads efter Ole Petersen, Tønder, og Mikkel Mac, Nykøbing Faster.

Ronnie Bremer har en lang karriere i dansk og international motorsport bag sig, hvor han i tre sæsoner var aktiv i amerikanske motorsport bl.a. med en sæson i IndyCar-serien.

Super GT Danmark
Padborg Park I/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Padborg Park
  • 04/09/21 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •