Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Rossel har gode minder fra Nürburgring

Lamborghini
Super Trofeo 

02/09/21 

Da Kevin Rossel sidste år debuterede i Super Trofeo, var løbet på Nürburgring den helt store triumf med to podiepladser, hvoraf den ene kom efter finalesejr. Derfor glæder han sig til at vende tilbage, og mavefornemmelsen er slet ikke så tosset inden da.
 


(Foto: FotoSpeedy)

Han er kommet på et nyt team, men ellers håber Kevin Rossel på, at han i den kommende weekend kan kopiere indsatsen fra sidste sæson, hvor han kom blæsende fra start i begge løb på Nürburgring.


(Foto: FotoSpeedy)

- Det var en vild weekend, hvor vi kom på podiet begge gange, og det var da specielt at stå på det øverste trin på skamlen for første gang i Super Trofeo. Det giver bare et godt forhold til en bane, og jeg glæder mig da helt vildt til at se, om ikke jeg kan gentage det med GSM Racing. Jeg er kommet godt ind på teamet, og jeg har en god fornemmelse, inden det går løs, lyder det fra vejlenseren, der denne gang er ene mand bag rattet. Den sædvanlige makker, Jonathan Cecotto, fører den italienske udgave af Super GT, hvor han med Lamborghinis velsignelse er gået på titeljagt, og derfor ser Kevin Rossel frem til prøve kræfter med en ny udfordring.


(Foto: FotoSpeedy)

- Jeg får masser af køretid den her weekend, og det bliver da en fed opgave at kaste sig over. Jeg er glad for, at det lige er på den her bane, hvor jeg bare befinder mig godt, for det er selvfølgelig et af de vigtigste løb i min karriere. Det bliver bare megaspændende, fastslår Kevin Rossel, der kommer til at trække på de succesfulde erfaringer fra sidste sæson.


(Foto: FotoSpeedy)

- Det giver et godt rygstød, og de gode minder skal jeg bruge konstruktivt. Vi havde meget godt kontrol med tingene sidste år, og selvfølgelig er der andre forudsætninger på et nyt hold, men der er alligevel meget at tage med. Jeg har god tro på tingene, og så er det bare med at sætte nogle solide point ind på kontoen, for der er faktisk ikke så langt op til den samlede andenplads i et tæt felt med rigtigt mange dygtige kørere. Der er masser at køre om endnu, konstaterer Kevin Rossel, der efter løbet på Nürburgring i dagene 3.-5. september kan se frem til sæsonafslutningen på italienske Misano 28.-29. oktober, hvorefter der også køres VM-finale.


(Foto: FotoSpeedy)

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Nürburgring
  • 05/09/21 - Nürburgring - Lamborghini Super Trofeo
  •