Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Bisted Motorsport er danske mestre i rally 2021

DM Rally 
31/08/21 

- og det var et langt rally at skulle igennem inden titlen var officiel, men da Jesper Bisted lukkede døren i hans potente Ford Fiesta Super 2000 i parc ferme ved Nykøbing Falster hallen, da var titlen først i hus.
 

Efter mange års higen efter netop den anerkendelse, så lykkedes det her i 2021 at køre den eftertragtede mesterskabs titel i hus, i Klasse RN5, til DM5/Au2parts Sydhavsrally skulle Jesper Bisted og Arly Larsen ’bare’ gennemføre’, men det er altså nemmere skrevet end udført.

HAPPY JESPER

”Det var et langt og meget krævende rally med vejrlig af sværeste skuffe, 14 hastighedsprøver på over 160 kilometer i alt. Fredag aften skulle der køres tre forskellige prøver, hvor den en var på 28 kilometer gennemgående, en sindssyg fed prøve og ret så krævende, og så skulle vi bare køre safe, men det var sku svært når udfordringen var så fed. Ydermere var Arly ikke på toppen, og måtte kaste op undervejs, men hvor der er vilje er der vej, vi kæmpede sku, og Arly viste vinder mentaliteten”.

”Lørdagens prøver var af hurtigere karakter, men trods det at vi kørte mere safe end flat out, så blev vi 2’er i klassen og blev 9’er i det generelle klassement, så vi kørte ikke bare og fedtede den helt af, der blev kørt rally. Jeg er total GLAD, STOLT OG HØJ over vores performance hele året, og at vi nu her en runde før tid kan kalde os DANSKE MESTRE, hvor fedt er det ikke lige”!!!!!

ET DANSK MESTERSKAB til både Horsens og Dianalund, med en bil som bare har leveret hele året, og et servicemandskab som har været der i både med og modgang, og så afgøre det en runde før tid, lige nu er det bare fedt at hedde Jesper Bisted, med en DM titel på repertoiret.

Bisted Motorsport

Allan POST


Læs mere om:
 • Arly Larsen
 • Jesper Bisted
 • Bisted Motorsport
 • SydhavsRally
 • 27/08/21 - SydhavsRally - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS