Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Job & handel

UDLEJES - Hyundai i30 TCR

Job & handel 
25/08/21 


 

Den 2–3. oktober køres den 6. afdeling i 2021 TCR sæsonen på Jyllandsringen.

Løbet vises på TV2 Sport, herunder heat 2 og 3 live.

Skal du prøve at køre TCR mod de bedste kørere i Danmark, som f.eks. Jan Magnussen, Casper Elgaard, Kasper H. Jensen, Nicolai Sylvest og Michael Marcussen så er der mulighed for det.

Bilen, der udlejes er en 2020 Hyundai i30N TCR med de rette specifikationer og upgrades. Bilen blev kørt af Martin Andersen i 2020 sæsonen, hvor han blev #2 i TCR Denmark.

Bilen kan lejes hvor man selv står for mekanikere, dæk, tilmelding m.v. eller hvor Insight Racing står for det praktiske (”arrive-and-drive”).

Der kan arrangeres en privat test før løbet så man kan lære bilen at kende eller hvis du blot vil prøve en TCR-racer.

Bilen kan også lejes for 2022 TCR-sæsonen.

Ring på 2275 3415 såfremt du ønsker at høre mere.

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
ASETEK SIMSPORTS