Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Christian Jensen står over de sidste to DM-afdelinger i rally

Rally 
24/08/21 

Christian Jensen gjorde til denne sæson comeback til DM i Rally med Brian Madsen Sport, og har indtil videre haft en god sæson med en podieplads i sæsonpremieren som det sportsligt bedste resultat i år.
 

Men Christian Jensen står over de to sidste afdelinger i årets sæson - der er for travlt uden for DM-feltet, og derfor har den firedobbelte Danmarksmester valgt at tage en pause.

- Det er udelukkende tiden, der er svær for mig lige nu. Det går ikke at sidde i sådan en bil, hvis fokus ikke er på 100 procent, og der sker for mange ting udenfor rally - derfor har jeg været nødt til at prioritere anderledes resten af sæsonen i år. Jeg elsker sporten, men lige nu er det nødvendigt at trække vejret og gå en anden vej, forklarer Christian Jensen.

Jensen tilføjer:
- Der er to løb tilbage i DM i år, og konkurrencen er bare benhård. Der holder det ikke at møde op 75 procent forberedt, og derfor gør jeg som jeg gør. Jeg har ingen planer om at stoppe med noget som helst, men det er vigtigt lige at få ro på. Det, vi til gengæld gør, er at vi i september kører i 71-klassen til Classic Race i Aarhus med en Ford Escort BDA.

Dermed bliver de to resterende DM-afdelinger uden Christian Jensen og Freddy Pedersens Citroën C3 R5, supplerer teamchef Brian Madsen.

- Vi har fuld forståelse for Christians beslutning. Hans engagement i år kom lidt ind fra højre, og det har desværre for Christian vist sig, at det har været svært at mobilisere al den tid og forberedelse, som det kræver at kæmpe med helt i toppen af et så skarpt DM i rally, som vi har i denne sæson.


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Brian Madsen Sport
  •