Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Taktikken er at gennemføre

DM Rally 
24/08/21 

- og det er den eneste taktik, når Bisted Motorsport i den kommende weekend stiller op til DM5/Sydhavs Rally, et lidt anderledes rally på flere måder.
 

MAXI eller SHORT Rally, rallyet køres over to dage (27-28. august), man kan nøjedes med at køre SHORT, det er om lørdagen, her køres der om 25 point I klassen og om Power stage point maksimalt 5, og så kan man køre om fredagen også, så hedder det MAXI Rally, det kan give yderlig 10 point for en klassesejr.

UDGÅR man så om lørdagen, så mister man også de eventuelle 10 point for en klassesejr fra om fredagen, så AT GENNEMFØRE er teamets game plan.

JESPER BISTED og ARLY LARSEN ’skal’ bare gennemføre løbet i deres hurtige Ford Fiesta, så behøver de ikke at køre DM6 for at hjemføre det danske mesterskab, MEN

,”i rally er intet bare lige, ting kan ændre sig på et splitsekund, og prøverne til Sydhavs Rally favoriserer ikke vores lavgearede bil, så det bliver ikke ’fuld throttle’ men speederfoden skal ’økonomiseres’ en anelse, og dette er svært når styrthjelme først er ON. MEN vi skal i mål, og derfor er taktikken at køre i vores eget tempo, og ikke kigge på de andre køres tider i klassen undervejs”, og dette jeg klar til at til at forfølge”, citat Jesper Bisted.

Sydhavs Rallyet er langt (14 prøver i alt på totalset 166 km), skal/kan køres både fredag aften (3 forskellige prøver to gange hver)og lørdag (4 forskellige prøver to gange hver)til sidst på eftermiddagen, og Bisted Motorsport er klar, så nu må det godt blive fredag, sommerferien har været lang, og Jesper er klar til igen at iføre sig sit personlige race outfit og sætte sig bag ruskindsrattet i hans fede rallybil aka Ford Fiesta Super 2000.

Følg løbet online på www.rallyresult.dk

Følg Bisted Motorsport på: www.bisted-motorsport.dk, eller find teamet på facebook.

Løbets hjemmeside er: https://www.sydhavsrally.dk/

Bisted Motorsport

Allan POST


Læs mere om:
 • Arly Larsen
 • Jesper Bisted
 • Bisted Motorsport
 • SydhavsRally
 • 27/08/21 - SydhavsRally - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS