Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Nymark Racing trioen er klar

Super GT Danmark 
20/08/21 

Super GT DanmarkI weekenden køres Grand Prix Danmark på Jyllandsringen og Nymark Racing er helt klar på banen ved Silkeborg. Hele teamet glæder sig til at komme i gang efter sommerpausen og igen opleve den gode stemning med mennesker i pitten og på tribunerne.
 

Som altid er bilerne gennemgået og klar. For at være helt kampklar har Christoffer Christensen testet på Padborg Park forud for weekenden. Testen gik helt som den skulle og Christoffer er ved godt mod.


(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik Nymark er som altid klar til at køre point ind på kontoen og han glæder sig til at køre på Jyllandsringen igen. Super GT klassen ikke har fået kørt særligt meget på denne bane gennem de seneste år, så det bliver ekstra sjovt at komme til at køre på den midtjyske bane.


(Foto: Motorsporten.dk)

Mikkel Mac vil igen i denne weekend køre teamets anden bil alene. Den erfarne kører skal altså selv køre alle kvalifikationer og løb hen over weekenden. Da Mikkel har haft en løbsweekend hvor han ikke kunne deltage, er han ekstra opsat på at skulle køre efter de mange point der er at hente i weekenden.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Christoffer Peter Christensen
  • Frederik Nymark
  • Mikkel Mac
  • Nymark Racing
  • Jyllandsringen
  • 22/08/21 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •      ASETEK SIMSPORTS