Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Job & handel

UDLEJES - TCR Udlejes til Classic Race Århus

Job & handel 
15/08/21 

 
 
 

TCR Udlejes til Classic Race Århus

Sally Racing har 1 stk. Cupra TCR til udlejning til Classic Race Århus d. 17-19 September til TCR Danmark. Med fuld TV dækning. Bilen er fuld opdateret efter 2021 reglement.

Sally Racing vil stå for alt med tilmelding, telt, catering, mekaniker på bilen, vi kan også lave større arrangement med gæster.

For mere info og kontakt.

Jesper Sally tlf. 40151570
Martin Sally tlf. 2248600 - Mail. msauto@live.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
ASETEK SIMSPORTS