Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

MotoCross

Thomas Kjer Olsen genfinder farten ved VM

MotoCross 
19/07/21 

Fjerde afdeling af VM i motocross blev afholdt i Hollandske Oss i weekenden. Her lod Thomas Kjer Olsen til at have genfundet både formen og farten efter manglende resultater ved de seneste VM-afdelinger.
 

Danskeren kørte overbevisende i MXGP-klassen og leverede stabile resultater. Selvom Thomas måtte nøjes med hhv. en 13. plads i første heat og en 12. plads i andet heat, så var han optimistisk efter løbet med troen på, at kan komme tilbage i kampen om en bedre samlet placering:


(Foto: Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing)

- I dag gav ikke det ønskede resultat, men der er mange positive ting, jeg kan tage med mig. Hovedsageligt min fart i andet heat. Der var et styrt i første sving, som jeg undgik, men jeg blev også fanget bagved det, og jeg måtte starte langt bagud. Efter det synes jeg, at min fart var rigtig god, og jeg lavede mange overhalinger, selvom banen var svær at overhale på. En god fart er vigtig, og det føler jeg, at jeg har. Jeg skal bare starte tæt på fronten, som jeg gjorde i Rusland, og så kan jeg komme tilbage i den samlede top-10, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Næste VM-afdeling køres i Tjekkiske Loket d. 25/7, hvor første afdeling af kvindernes VM ligledes afholdes.

DMU - Danmarks Motor Union
 ASETEK SIMSPORTS