Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Job & handel

SOLGT - PRG Monza lukket autotrailer

Job & handel 
15/07/21 


 Pæn og velholdt lukket autotrailer, årg. 2015.
Totalvægt 3500kg.
Lastevne 2180kg.
Mål på indgang: Bredde 220cm, højde er 185cm indv. bredde 220cm indv. længde 530cm, længden er målt fra bagklap frem til el spil.
Originale PRG alufælge.
Kassen er med hydraulisk tip så den kan laste selv de laveste biler uden problemer, der er monteret kraftigt el-spil med fjernbetjening, 12v lader monteret i traileren til batteri så den altid er klar når den skal bruges, traileren leveres nysynet. pris 115.000kr.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
ASETEK SIMSPORTS