Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Fra fem til tre i mesterskabet

Super GT Danmark 
07/07/21 

Super GT DanmarkKevin Verners weekend på Jyllandsringen gik rigtig godt og viste at Autoforum Racing Team Silkeborg havde fundet de små fejl som havde været på bilen. Weekenden blev god med hensyn til point.
 

Allerede i den første kvalifikation viste Kevin og ARTS at de havde fundet de ting som tidligere på sæsonen havde drillet. Kevin var hurtigst i den første kvalifikation. I den anden blev han nummer fire, men havde faktisk lidt mere at gøre godt med, men blev stoppet af en langsom konkurrent.


(Foto: Motorsporten.dk)

I weekendens første løb kom Kevin helt utilsigtet til at ramme en konkurrent som snurrede rundt og han må bremse op. Det betød at han kom langt ned i feltet og skulle kæmpe hårdt for at komme frem på en plads som nummer seks.


(Foto: Motorsporten.dk)

I det andet løb startede Kevin som nummer fem. Lidt tumult i starten fik hurtigt Kevin til at bytte sin placering om til en førsteplads, som han efterfølgende kunne køre sikkert hjem og afslutte med en sejr.


(Foto: Motorsporten.dk)

Løb nummer tre var oplagt til at køre med om førstepladsen, men i løbet gav et hjulophæng op og Kevin var nødt til at kæmpe med bilen. Det lykkes dog at få bilen hjem på en meget flot fjerdeplads, hvilket var et godt resultat.


(Foto: Motorsporten.dk)

I weekendens sidste løb var alle de hurtige kørere med helt fremme og Kevin skulle starte nummer to. Efter lidt kamp og en konkurrent som udgik, kørte Kevin frem til målflaget som nummer to.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter de gode resultater på Jyllandsringen er Kevin Verner rykket fra nummer fem til nummer tre i mesterskabet. Og med den fart ARTS teamet har fundet så kan alting ske efter sommerferien.

“Alt virkede som vi havde planlagt. Det er sku' dejligt når man kan mærke at man har noget at skyde med og være med inde i kampen – Det var en god weekend” fortalte Kevin Verner med et smil på læben.

Efter sommerferien håber Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner at der atter bliver mulighed for at se sponsorer og venner på banen igen. Indtil da ønskes alle en rigtig god sommer.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 04/07/21 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •