Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Fejlen er fundet

Super GT Danmark 
02/07/21 

Super GT DanmarkEfter en weekend på Padborg Park hvor Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg kæmpede med en bil som ikke ville som de ville, er fejlen nu fundet og teamet er klar til en weekend på Jyllandsringen.
 

Tekniske problemer og manglende fart drillede Kevin Verner og ARTS teamet på Padborg Park for små 2 uger siden. En grundig gennemgang af bilen skulle have løst det tekniske problem som drillede på Padborg Park.


Kevin Verner på Jyllandsringen i 2020
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet håber at de har fundet den fejl som gjorde at Kevin ikke kunne får ordentlig gang i bilen, og håber at man derfor kan være med helt fremme i feltet og få kørt point “på kontoen”.

“Vi tror vi har fundet fejlen, så jeg kan give den gas på Jyllandsringen i weekenden, men man skal aldrig føle sig sikker, vi ved først noget efter lørdagens træning” fortæller Kevin Verner inden weekenden.

For første gang i denne sæson vil det ikke være muligt at følge løbene på Super GT Danmarks hjemmeside, men der er mulighed for at købe en billet og se motorløb live i weekenden.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 04/07/21 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •