Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Fire på stribe

DM Rally 
28/06/21 

- og et hak i DM skaftet i klasse National 5, for Jesper Bisted og Arly Larsen, Bisted Motorsport, hjem førte og kørte deres fjerde sejr af fire mulige i året DM rally serie, det skete til Sydjysk Rally med base på Korskro Motorcenter.
 

ET HURTIGT RALLY

, og med 11 hastighedsprøver, fem forskellige, hvor Korskro banen var den med grus som underlag, der var også asfalt som underlag på den, men de andre prøver var hurtige asfaltveje, som absolut ikke behagede en ellers tilfreds vinder.

JESPER,
, ”nu udgik Steen Andersen desværre, efter mødet med et rådyr, og på dagen havde vi ingen kinemands chance for at følge hans race pace, dertil var prøverne for hurtige til vores lavgearede Ford Fiesta Super 2000. Men set dagen derpå så er jeg meget tilfreds med både indsats og slutresultat, for det kunne have endt meget anderledes”.

På den sidste prøve, SS11 Power Stagen da gav der halvvejs inde på prøven et brag, det var bagtøjet som gav op, heldigvis kunne teamet køre videre med forhjulstrækket, dog med moderat fart, pyha det havde været træls at skulle trække exit kortet på den sidste prøve.

SELV OM, prøverne ikke lå i Jesper smag, så gav sejren et forspring på 40 point i DM sammenhæng i klassen, og det er en komfortabel føring inden to måneders sommer pause. Først sidst i august skal næste DM rally køres, Sydhavs Rally, et to dages arrangement, og nu skal rallybilen have lidt mekanisk kærlighed hjemme på værkstedet inden da.

GAMEPLANEN til næste afdeling er ikke at bakke af, men at få point nok til at afgøre DM’et netop der, så man i sidste afdeling kan køre frit, og måske tænker længere frem til ny sæson.

Men rallysporten er uforudsigelig, det mærkede teamet selv sidste år, så nu skal skindet ikke sælges inden bjørnen er skudt, dertil kender Jesper rallysporten alt for godt, der er ikke langt fra hero til zero i hans ellers elskede sport.

GOD SOMMERFERIE FRA BISTED MOTORSPORT.

Allan POST


Læs mere om:
 • Arly Larsen
 • Jesper Bisted
 • Bisted Motorsport
 • Korskroen
 • 26/06/21 - Korskroen - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS