Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Ring Djursland var for Outzen Motorsport den helt store debut som 2-bils team

Super GT Danmark 
15/06/21 

Super GT DanmarkI vinters blev beslutningen truffet, om at bakke op om den nye konstellation i Super GT, med 2 kørere i hver bil. Efter test og træning forud for Ring Djursland følte både team og kørere sig klar til den nye udfordring. Dog skulle det vise sig at være en større udfordring end lige først antaget.
 

Kombination af for lidt træning til kørerne på en bane man ikke kan teste på, og ikke mindst en dårlig motor gjorde at teamets udgangspunkt ikke var det optimale til søndagens løb.

Lørdag eftermiddag blev det dog hurtigt konstateret at motoren i Andreas Joachimsen og Kevin Rossels bil ikke ydet det som forventes af en Super GT motor, og derfor måtte mekanikerne i gang med en større udskiftning.

Søsterbilen Med Nicolai Aaberg og Ulrik Linnemann havde en svær start. De svære betingelser for træningen gjorde at kørerne både skulle skyde sig ind på et set up, men også lære banens finurligheder at kende. Dog blev tiderne bedre for hver træning der blev kørt og gabet til de forreste, var til sidst inden for rækkevidde.

Søndagens løb var da også en noget anden affære. Her sikrede Andreas Joachimsen/Kevin Rossel en general anden plads i løb 2 og Nicolai Aaberg/Ulrik Linnemann en 3. plads i AM klassen i løb 3.

Søndagens løb 4. blev desværre afblæst grundet et voldsomt uheld som sendte en af Super GT kørerne på hospitalet. Teamet ønsker naturligvis køreren god bedring.

Teamet ser nu frem imod Padborg park den 20/6 hvor der forventes en stærk indsat fra begge biler. Padborg Park har dannet ramme for de fleste af teamets tests i foråret, så det bliver forhåbentlig et glædeligt gensyn med den sønderjyske motorsports bane.

Outzen Motorsport


Læs mere om:
  • Andreas Jochimsen
  • Kevin Rossel
  • Nicolai A. Hansen
  • Ulrik Linnemann
  • Outzen Motorsport
  • Ring Djursland
  • 06/06/21 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •      ASETEK SIMSPORTS