Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Motorsport Games

Skal DU repræsentere Danmark i FIA Motorsport Games?

FIA Motorsport
Games 

03/06/21 

Den 29.-31 oktober afvikles FIA Motorsport Games på Paul Ricard-banen i Frankrig. Flere hundrede racerkørere skal forsvare deres nationale farver, når der i dagene afvikles racerløb i 18 forskellige discipliner.
 

En af disciplinerne er digital motorsport (e-sport). Som ved de seneste ’lege´ i 2019 i Rom, dyster de udvalgte deltagere i PlayStation-titlen Gran Turismo Sport, pt. det eneste FIA-certificerede racerspil.

I 2019 var det Ian Andersen, der blev udpeget af DASU til at repræsentere de rød/hvide farver. Den danske racerkører blev udvalgt på baggrund af resultaterne fra DASUs danske serier i digital motorsport og gjorde særdeles god figur – køreren med færøske aner blev uheldigt kørt af banen og missede finalepladserne.

Og nu går jagten ind på den danske deltager i 2021-udgaven. 14 af de allerskarpeste racerkørere i GT Sport-titlen får muligheden for at dyste om den helt store præmie – at blive Danmark og DASUs repræsentant til dette års FIA Motorsport Games.


(Foto: FIA)

Allerede nu kører en prækvalifikation – her skal du sætte en tid og blive blandt de 14 hurtigste. Du skal sætte en tid på Nürburgring GP-banen og håbe på, at du rammer ind blandt de hurtigste.

De 14 bedste tilmeldte går videre til kvalifikationsturneringen, hvor deltagerne vil blive budt på vidt forskellige udfordringer. Her skal ikke blot køres hurtigt, der skal også tænkes taktisk – helt i tråd med de udfordringer, deltagerne møder til FIA Motorsport Games.

Kvalifikationen kører frem til og med tirsdag 8/6-2021 kl. 23:59.

Herefter går det løs med tre løb fordelt over tre hverdagsaftener på hhv. Kyoto Driving Park, Autódromo de Interlagos og Circuit de Spa-Francorchamps. Den samlede vinder kan løfte det helt store trofæ – at blive Danmarks repræsentant til oktober i Frankrig.


(Foto: FIA)

Læs mere og tilmeld dig her. Tilmelding er gratis. Deltagerne i de tre kvalifikationsløb skal være medlem af en klub under DASU.

Reglement for løbene offentliggøres snarest. DASU dækker tilmeldingsgebyr for deltageren. Vinder afholder selv udgifter for transport, overnatning og forplejning. Der tages forbehold for ændringer, aflysning etc.

Læs mere om FIA Motorsport Games 2021 her.

 D4 Enterprise Solutions