Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Morten Fuhlendorf havde udfordringer ved DM 2 i rally.

DM Rally 
17/05/21 

Morten Fuhlendorf deltog lørdag d. 15 maj i DM 2 i rally med udgangspunkt fra Stoholm Fritids- og Kulturcenter ved Viborg.
- Vi havde forudset at løbet ville give os udfordringer fordi der var en del grus underlag og for at det ikke skulle være nok så blev halvdelen af løbet afviklet i mørke siger Morten Fuhlendorf.
 

Og jeg blev ikke snydt siger Morten med et smil om læben ”løbsledelsen havde fundet nogle gode og udfordrende grus prøver og da jeg ikke har så meget erfaring med løst underlag i min nye bil udfordrede det os ekstra. Da det så blev mørkt som det bliver i Jylland blev indlæringskurven pludselig stejl, men så fik vi også prøvet det.


Teamet kunne præsentere en bil med lidt flere farver på til dette løb

Vi havde en målsætning om at ligge i bedste tredjedel af klassen, men vi må erkende at det nåede vi ikke, respekt til vores konkurrenter – de gav gas, men vi lærer hele tiden og arbejder for hvert løb på at komme tættere på toppen.


Fuhlendorf i action, da det stadig var lyst

Tak til Løbsleder Kenneth Svendsen der sammen med sine hjælpere og specielt Jan Petersen og Jeanette Kvik havde lavet et anderledes og udfordrende løb.

Fuhlendorf Motorsport

Finn Thomsen


Læs mere om:
  • Viborg
  • 15/05/21 - Viborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: