Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Indy Pro 2000

Christian Rasmussen vinder i USA

Indy Pro 2000 
25/04/21 

Den 20-årige danske racerkører, Christian Rasmussen, vandt søndag sit første løb i Indy Pro 2000 og ligger nu nummer 2 i den samlede stilling.
 

Den danske racerkører Christian Rasmussen tog søndag sin første sejr i Indy Pro 2000, som han netop er rykket op i på sin vej mod det amerikanske svar på Formel 1, Indy Car.

Sejren kom i Christian Rasmussens blot anden løbsweekend i Indy Pro 2000 efter et forrygende gadeløb i St. Petersburg, Florida, og efter fire løb er han nu nummer 2 i den samlede stilling.

”Jeg havde en fantastisk bil hele weekenden, og jeg er så glad for at vinde mit første Indy Pro 200 løb – og min første sejr i St. Pete. Det har jeg ventet længe på, og jeg havde så mange følelser, da så det ternede flag. Det var en fantastisk sejr, og helt afgørende med maksimumpoint i dag. Det var vigtigt i den samlede stilling og i kampen om mesterskabet, som er det, det hele handler om for mig,” siger Christian Rasmussen.

Den 20-årige dansker startede i anden position og overhalede Hunter McElrea allerede i første sving, og derfra kørte han sejren i land fra spids.

Christian Rasmussen, der for nylig forlængede sin kontrakt med Jay Howard Driver Development, blev i sidste sæson den første dansker til at vinde en amerikansk løbsserie nogensinde, da han sejrede i USF2000 og rykkede op i Indy Pro 2000, hvor hans mål er at vinde endnu engang.

Med sejre søndag ligger han efter 4 af sæsonens 18 løb nummer 2 i den samlede stilling:

Samlet stilling, Top-10:
1. Braden Eves, 98
2. Christian Rasmussen, 94
3. Hunter McElrea, 87
4. Artem Petrov, 79
5. Reece Gold, 67
6. Colin Kaminsky, 57
7. Manuel Sulaiman, 55
8. Enaam Ahmed, 55
9. Jacob Abel, 50
10. Cameron Shields, 42

Geelmuyden Kiese


Læs mere om:
  • Christian Rasmussen
  •      ASETEK SIMSPORTS