Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Pilgaard: ”Klassen virker hårdere i år”

Super GT Danmark 
21/04/21 

Super GT DanmarkCasper Pilgaard er klar til at tage hul på sin anden sæson i Super GT-klassen. Atter kommer det til at ske bag rattet af Pilgaard Motorsports egen racervogn.
 

”Jeg vurderer konkurrencen til at være stærk,” siger djurslændingen, som sidste år blev nummer syv generelt og endte med at vinde Am-kategorien.


(Foto: JJ Media)

”Der er kommet nogle kørere tilbage, som har været i udlandet, og som nu kan køre med takket være det nye koncept. Der bliver hård konkurrence, det var der også sidste år, da jeg var rookie.”

Bliver konkurrencen hårdere i 2021 end sidste år i klassen?

”Det er svært at sige, for nogle af dem, som kommer tilbage, har jeg ikke kørt imod. De kørte sidst Super GT i 2019, hvor jeg deltog i DTC-serien,” forklarer Casper Pilgaard. ”Men klassen virker hårdere i år – i hvert fald først på sæsonen, men jeg tror, at det kommer til at udligne sig med tiden.”

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Padborg Park
  • 25/04/21 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •      ASETEK SIMSPORTS