Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jacobsen Motorsport 2’er til DM1

DM Rally 
19/04/21 

Og løbet hed FTZ Rally Himmerland, og rallycentrum var Nysum banen. En af prøverne var Nysum og ellers lå de resterende prøver syd herfor. Alle prøverne var af høj kvalitet og med masser af ’kød’ på, og fredagen dagen inden rallyet blev der kørt noter på prøverne, 10 prøver i alt og 5 forskellige.
 


(Foto: Allan POST)

JAN Jacobsen/Holstebro og Lars Caspersen/K Hyllinge og rallybilen, Jan’s Opel Corsa OPC kører i klassen RN2, og dagens ’TO DO’ liste var at sammentømrer de to inde i rallykabinen.


(Foto: Allan POST)

VEJRET på dagen var klasse, og prøverne af høj klasse, og kampen om klassesejren blev aldrig rigtigt et tema, så teamet manglede 31 sekunder op til vinderne på dagen, Gert Marboe/Michael Gammelgaard i en Citroën DS3.


(Foto: Allan POST)

JAN, ”pointene for andenpladsen var den rigtige start på sæsonen for os. Jeg fandt aldrig rigtig rytmen i at time nedbremsningerne og ramme det rigtige gear i den rigtige timing. Prøverne var super gode, og bilen kørte som et urværk, men skal vi true kampen om klassesejren, så skal vi optimere inde i kabinen, men dette er jeg også fortrøstningsfuld omkring.


(Foto: Allan POST)

NÆSTE DM er den 15. maj omkring Stoholm, hvor helt nye prøver og omgivelser i DM regi bliver en udfordring i sig selv, og hertil glæder teamet meget.

Jacobsen Motorsport

Allan POST


Læs mere om:
  • Himmerland
  • 17/04/21 - Himmerland - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: