Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Team Hyllinge Racing: Perfekt resultat og oplevelse

DM Rally 
19/04/21 

Sådan, En oplevelse for livet, udtalt af Egon Olsen fra Olsen Banden, men citatet er direkte overført til John Frederiksen mening om Team Hyllinge Racings deltagelse i første afdeling af DM i Rally, FTZ Rally Himmerland/Dansk Super Rally.
 

Placeringen, og resultatet som 2’er i klassen samt 24 generelt var meget tilfredsstillende for John Fredriksen/lodsen fra Herlufmagle og hans codriver Thomas Holm Hansen/Hyllinge, da de kørte den placering hjem i deres krasbørstige BMW Compact.

Der var tempo, og god rytme i kørslen, og alle prøverne blev gennemkørt dagen inden rallyet, hvor tiden var til finpudsning af den enkle prøve, prøverne i årets DM premiere var helt på højde med årets startfelt, eminente og fulde af udfordringer.

John Frederiksen, ”der var 9 biler i klassen, og klassen til i år er meget bedre sportslig rigtig sammensat. Ingen firehjulstrækkere, så kampen om pointene er mere reel. Vi havde bare en dejlig og sjov dag, og rallycentrum på Nysum banen er jo det perfekte sted til dette. Derudover kørte bilen som et sweizisk urværk, og servicefolkene servicerede både bilen og Thomas og mig til perfektion. Og gode point for andenpladsen i klassen, og yderlig 4 point på powerstagen”.

Prøve 3 og 4 havde samme startsted, og bilerne blev startet med 30 sekunders interval, og kørte så senere på prøven hver sin vej, og det fungerede fantastisk, to helt igennem udfordrende prøver med fart og drive i !!!

Eneste lille malurt i bægeret var at rallyresult hængte en smule efter, og dermed kunne man ikke følge sin placering ’hurtigt’ nok, men omvendt så er vi blevet så forkælet med mange tiltag, så det skal nok finde tilbage til sit normale professionelle leje.

Oveni købet, mødet John så sin gamle teamkammerat fra FORD tiden i 80’erne, Jan ’Motor’ Mortensen, han var lukkervogn til rallyet, en dejlig overraskelse at hilse på ham og hans kone.

Præmieoverrækkelsen skete i tusmørket, men en hyggelig og skøn afrunding på en dag, og placeringen, og de dejlige DM-point gik hånd i hånd med en god dag i verdens bedste sportsgren for Team Hyllinge Racing.

Næste DM er den 15. Maj omkring Stoholm, nær Skive, og her vil nye prøver og omgivelser møde den danske rallykaravane, og det bliver både spændende og udfordrende.

Team Hyllinge Racing

/Allan POST


Læs mere om:
  • Himmerland
  • 17/04/21 - Himmerland - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: