Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Christian Jensen gør comeback til Dansk Super Rally med podieplads

DM Rally 
17/04/21 

Christian Jensen endte på podiet i sit comeback til dansk rally på topplan, da første afdeling af årets DM blev kørt i Himmerland. Og det blev i det hele taget en solid premiere for den nye konstellation, som udgør Brian Madsen Sports indsats i Rally-DM i 2021.
 

Christian Jensen havde inden løbet fraskrevet sig forventninger til lørdagens premiere - først og fremmest skulle knap fem års rat-rust bankes af. Men Christian Jensen og Freddy Pedersen fandt efterhånden melodien i løbet af lørdagen.

- Det var helt kanon at komme tilbage til sporten med en tredjeplads. Det var ikke lige, hvad jeg havde forventet mig, men vi kom rigtig godt efter det i løbet af dagen, og jeg føler vi har en god base at bygge videre på her.

Men det blev også en DM-premiere, som blev overskygget af en voldsom afkørsel for teamet, da Kim Madsen på dagens ottende af ti hastighedsprøver crashede voldsomt.

Kim Madsen og Line Lykke Jensen lå til en flot podieplads, da deres Citroën C3 Rally2 skred i noget løst grus og ramte en sten, hvilket fik bilen til at rulle rundt. Begge blev efterfølgende indlagt og tjekket på sygehuset i Aalborg.


Mikkel Njor gav den spritnye Opel Corsa Rally4 den perfekte debut med sejr i DM-premieren.
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Åbner året i Rally4 med sejr

Med fire biler er Brian Madsen Sport i 2021 på plads med en bred satsning, som kombinerer erfaring og talent på to klasser. Teamet er med i topklassen Rally2 samt i Rally4, som takket være en stærkt kørende Mikkel Njor endte med en sejr til Brian Madsen Sport og mindst lige så vigtigt en sejr til den helt nye Opel Corsa Rally4 i det første løb, som den spritnye bilmodel overhovedet kører på verdensplan.

Derfor var det selvsagt en glad og meget overrasket Mikkel Njor, der kunne se tilbage på en vild og vanvittig DM-premiere.

- For to dage siden vidste vi dårligt nok, om vi ville blive helt klar, men det blev vi. Og så åbner vi med at vinde klassen. Det er helt vildt, og jeg må sige, det er et fantastisk arbejde som teamet har gjort for at få bilen klar, selvom de var under pres, siger han og tilføjer:

- Bilen kørte bare vanvittigt godt fra første færd. Det var slet ikke et problem bare at hoppe ind og køre stærkt, så det var en rigtig god overraskelse. Nu skal vi hjem og se, om vi kan finde endnu mere fart i den til næste gang, forklarer Mikkel Njor, der har Karsten Isaksen som codriver.

Brian Madsen Sports anden indsats i Rally4 med Mathias Christiansen havde også en stærk lørdag i Himmerland. Christiansen endte med at tage en fjerdeplads i klassen efter en flot premieredag.

DM i Rally fortsætter den 15. maj, når anden afdeling af årets mesterskab køres i Stoholm ved Skive.


Christian Jensen og Freddy Pedersen vendte tilbage til topklassen i dansk rally med et podie i første løb. Et godt udgangspunkt for sæsonens videre forløb.
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Brian Madsen Sport


Læs mere om:
  • Himmerland
  • 17/04/21 - Himmerland - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: