Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Formel 4 racer

Job & handel 
09/02/21 

 
 
 

Jeg sælger min Formel 4 racer. Det er en Renault Mygale M14-F4, Årgang 2017 (kun kørt i DM-sæsonen 2018). 3.000 km. Nyrenoveret gearkasse.
Pris 190.000 kr. + moms.

Hvis du vil køre Formel 4 eller har spørgsmål om klassen, så er du velkommen til at kontakte mig på SMS eller tlf. Jeg er gået hele vejen fra puslinge gokart til Formel 5 og Formel 4 og kan hjælpe dig med information om skiftet fra gokart til banesport.

Kontakt Aske Nygaard Bramming, 41 41 41 81.

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.