Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Asian Le Mans Series

Mikkel Jensen stiller op for Ferrari-team i Asian Le Mans Series

Asian
Le Mans
Series 

05/02/21 

Asian Le Mans SeriesEfter en stærk debut i 2020 stiller Mikkel Jensen nu op i 2021-udgaven af Asian Le Mans Series med det japanske Ferrari-team Car Guy Racing.
 

Mikkel Jensen har landet en aftale, som tilføjer endnu et internationalt mesterskab til 2021-kalenderen. Danskeren stiller op for det succesfulde japanske team Car Guy Racing i Asian Le Mans Series, hvor han bliver en del af en tre mand stor besætning i en Ferrari 488 GT3. Aftalen er kommet i stand ovenpå Mikkel Jensens optræden i det asiatiske mesterskab sidst år, hvor han netop hjalp Car Guy Racing til en podieplacering i mesterskabets finaleløb.


(Foto: Ferrari Media)

– Jeg er vildt glad for at vende tilbage til Asian Le Mans Series. Både fordi, at man åbenlyst har været glad for min præstation i 2020, og samtidig fordi, at det ganske enkelt er et fedt mesterskab med masser af opmærksomhed. Klassevinderne sikres en entry til Le Mans, og flere teams stiller op med fabrikskørere, så der bliver kamp til stregen, lyder det fra Mikkel Jensen.

Car Guy Racing supporteres af det berømte schweiziske Ferrari-team Kessel Racing, og holdet vandt forrige sæsons udgave Asian Le Mans Series mens de sikrede en andenplads i 2020-udgaven. Mikkel Jensen, som selv vandt det europæiske Le Mans-mesterskab i 2019, stiller op sammen med den franske tidligere Porsche Carrera Cup- og Blancpain-mester Côme Ledogar samt japanske Takeshi Kimura. Trekløveret skal kæmpe mod 18 andre biler i den store GT3-klasse.


(Foto: Ferrari Media)

Grundet Covid-19-situationen er årets udgave af Asian Le Mans Series presset sammen til at blive afviklet over blot to weekender med i alt fire løb af fire timers varighed. De to første løb afvikles den 13. og 14. februar på Dubai Autodrome, mens de to sidste afvikles allerede ugen efter, den 19. og 20. februar, på Formel 1-banen Yas Marina i Abu Dhabi. Alle løb afvikles under strenge restriktioner og uden tilskuere.

Mikkel Jensen Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  •      ASETEK SIMSPORTS