Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Motor Sports Association

Kevin Magnussen til Chip Ganassi i 2021

IMSA 
26/11/20 

”Jeg ville gerne fortsat arbejde sammen med Kevin Magnussen…”
Romain Grosjean har for nylig i et interview udtalt, at Kevin Magnussen er en af de bedste team-kammerater han nogensinde har haft (!) og at han gerne vil køre sammen med ham igen.
 

Mange formel 1-fans, vel især blandt danskere, har haft det indtryk, at forholdet mellem Kevin Magnussen og Romain Grosjean har været ”lidt” anstrengt. Især efter de to kamphaner kørte hinanden af i bl. a. det britiske Grand Prix på Silverstone i 2019.
”Det er langt fra sandheden..” udtaler Grosjean.
”Vi er meget forskellige, men vi kommer faktisk rigtig godt ud af det med hinanden. Mange tror fejlagtigt, at vi er uvenner, men det passer ikke… faktisk rejser vi ofte sammen.”

”Kevin er faktisk en af de allerbedste team-mates jeg nogensinde har haft ! Han er meget hurtigt og en rigtigt god racerkører og trods forskelligheder passer vi faktisk godt sammen…!”

”Jeg kunne rigtigt godt tænke mig, at køre Endurance-race med Kevin som team-kammerat. Jeg er sikker på, vi kunne ”finde melodien” og have det rigtig sjovt!”


(Foto: Haas F1 / Andy Hone)

Romain Grosjean har tit luftet sin interesse i WEC og Le Mans og en god mulighed kunne være Peugeots tilbagevenden til WEC og Le Mans med deres Hybercar i 2022. Ifølge flere medier skulle både Grosjean og Kevin Magnussen være blandt kandidaterne til Peugeots satsning i 2022.

Men hvad så med 2021 ?? For Kevins vedkommende er det i dag (torsdag) via flere medier bekræftet, at han har skrevet en kontrakt med Chip Ganassi Racing om et sæde i en af teamets biler i IMSA som bl.a. omhandler klassikerne ”24 hours of Daytona”, ”12 hours of Sebring” og ”Petit Le Mans”… så er det jo på plads!!

Chip Ganassi Racing har foruden indsatsen i IMSA med Cadillac, hold med i både NASCAR og IndyCar. Det kunne måske bane vejen for Kevin Magnussen for et sæde senere i singleseater som vel er hans første prioritet. IndyCar har jo stået højt på ønskelisten.

Det bliver rigtig spændende, at følge Kevin Magnussen i US-Racing. Måske det også kunne bane vej til et sæde i en god bil på Le Mans og måske sammen med far Jan ?? En drøm for Kevin, Jan og mange danske Le Mans-fans.

Chip Ganassi Racing har 8 sejre i ”Daytona 24 Hours”, så det er et topteam Kevin Magnussen bliver en del af. Første race i Chip Ganassi Racings spritnye Cadillac DPi-V.R. for Kevin er det legendariske ”Daytona 24 hours” som køres 30.-31. januar.. Go, Go, Go Kevin !

Them

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Chip Ganassi Racing
  •