Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Ildsjæle til Racingteam

Job & handel 
22/11/20 

 
 
 

Veletableret og velkørende Racingteam søger ildsjæle, der brænder for Racing og historiske racerbiler

Vi er et mindre Racingteam der igennem en årrække har fået opbygget et solidt og stabilt set up, hvor vi kører historisk race med vores 2 Porsche 911'ere.
Vi søger efter et par nye holdkammerater, du er mellem 30 og 50 år og har interesse og ikke mindst passion for klassiske racerbiler og Racing generelt.

Du behøver ikke at have baggrund som mekaniker, det vigtigste er at du er nysgerrig og har lyst til at skrue på biler.
Vi kan tilbyde dig at blive del af et hold, der sætter sammenhold og fede oplevelser i højsædet og deltager i 5-6 historiske grand Prix i DK og udland i løbet af en sæson.

Vi har nogle få kriterier vi gerne ser, vores nye team medlemmer kan sige ja til.
1. Deltagelse i vores ugentlige skrueaften på onsdage, der ligger fra kl. 16.00 til 21.00. Her forbereder og skruer vi på vores biler og hvor vi også har tid til at spise fælles aftensmad og planlægge.
2. At man, før sæsonstart, kan forpligte sig til deltagelse i de 5-6 løb, vi i fællesskab bliver enige om. Dette er specielt vigtigt, da dette sikrer at vi er de fornødne medlemmer til at varetage de opgaver der er, under løbsdeltagelse.

Da det hele foregår på frivillig-basis, er der ingen løn, til gengæld koster det heller intet at deltage i løb. Mad, billetter, transport og arbejdstøj, alt er gratis for teamet og udgangspunktet for holdet er vores ombyggede bus, hvor der er sovepladser, køkken, tv og alt, der giver os muligheden for virkelig at kunne hygge os, når vi kører afsted på weekend med masser af race og gode timer sammen.

Har dette fanget din interesse og kunne du tænke dig at blive en del af dette eller bare høre nærmere, så skriv itg@itgracingteam.dk senest fredag d. 04-12-2020.

Med venlig hilsen - Best Regards.
ITG-Racingteam ApS
http://www.itgracingteam.dk
Facebook: https://www.facebook.com/itgracingteam/
Youtube: https://www.youtube.com/user/ITGRacingTeam
Email: itg@itgracingteam.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.