Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

GT World Challenge Endurance

Frederik Schandorff kørte mesterskabet hjem med Lamborghini

GT World Challenge
Endurance 

16/11/20 

Den danske Lamborghini-juniorkører Frederik Schandorff sikrede søndag aften både løbssejr mesterskabstitel i GT World Challenge-finalen på Paul Ricard.
 


(Foto: Frederik Schandorff Racing)

Det var en lykkelig Frederik Schandorff, som søndag aften fik overrakt mesterskabspokalen i GT World Challenge Europe Endurance Cup efter en suveræn sæsonfinale på den sydfranske Paul Ricard-bane. Den danske Lamborghini-juniorkører tog både finalesejren og Silver Cup-titlen i det benhårde GT3-mesterskab sammen med sine to teamkammerater fra det britiske Barwell Motorsport, Alex MacDowall og Patrick Kujala.


(Foto: Frederik Schandorff Racing)

– Det var den mest suveræne afslutning, vi kunne tænke os! Fantastisk at slutte året med en sejr, og især efter vores mislykkede 24-timersløb på Spa-Francorchamps, hvor vi måtte udgå efter et uundgåeligt crash. Denne weekend havde vi igen en stærk og kampdygtig bil, og hele holdet leverede en fantastisk indsats. Vi mødte op til finalen med en god føring i mesterskabet, men intet var afgjort, så vi blev nødt til at performe, og det må man sige, at vi gjorde, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: Frederik Schandorff Racing)

Den 23-årige racerkører har været en del af Lamborghinis juniorprogram siden 2018, og trods et motorsportsår, som har været stærkt præget af Covid-19 og en masse uvished og frustration, har danskeren fortsat med at levere resultater. Målet for 2020 var et mesterskab i GT World Challenge Endurance Cup, som er den mest prestigefyldte GT3-serie i Europa – og dette mål blev altså nået søndag aften.


(Foto: Frederik Schandorff Racing)

– Vi er alle sammen enormt stolte og glade. Og personligt kunne jeg ikke ønske mig noget bedre resultat i forhold til mine chancer for at fortsætte karrieren hos Lamborghini. Det er dér, mit fokus ligger nu, så jeg håber, at jeg inden længe kan melde ud om mine planer for 2021.

Frederik Schandorff Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Paul Ricard
  • 15/11/20 - Paul Ricard - GT World Challenge Endurance
  •      ASETEK SIMSPORTS