Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Lamborghini Super Trofeo

Rossel slutter debutsæsonen på det samlede podie

Lamborghini
Super Trofeo 

16/11/20 

I sæsonens sidste opgave var Kevin Rossel igen med i topstriden i begge løb, da Super Trofeo-serien blev afgjort på Paul Ricard-banen i Sydfrankrig.
 


(Foto: FotoSpeedy)

Målet var på forhånd, at Kevin Rossel ville sikre sig en plads på det samlede podie, og selvom den slags foregår lidt anderledes i en Corona-sæson, så fik han opfyldt ønsket. Det skete efter en andenplads og en fjerdeplads i de to løb, der blev kørt i sæsonens sidste afdeling på Paul Ricard, og dermed trak den dansk/italienske duo det længste strå i tæt konkurrence med flere stærke kørere.


(Foto: FotoSpeedy)

- Vi fik en ret fin afslutning på sæsonen, hvor vi kørte os op fra en niendeplads om lørdagen i Race 1. Her fik jeg hentet et par pladser ret hurtigt, og da min makker, Alberto Di Folco, også var ret godt kørende, fik vi sat værdifulde point ind på kontoen. Søndag kommer vi faktisk rigtigt godt fra start, og vi er oppe som nummer et, men får en straf, der ødelægger det lidt, så det forspring vi havde opbygget, bliver taget fra os. Til sidst er der så ikke mere i dækkene, og der bliver det en indædt kamp om at holde sig fremme. Med lidt held i sprøjten, så havde vi snuppet sejren, men det havde ikke ændret så meget i den samlede stilling, fastslår Kevin Rossel, der selv er ganske godt tilfreds med den første sæson i en europæisk serie.


(Foto: FotoSpeedy)

- Det har været et virkeligt lærerigt år, hvor jeg har fået masser af fede erfaringer. Jeg har prøvet at køre med en makker, og nu kender vi nogle af de store baner, hvor der bliver kørt spændende ting på. Vi har været med helt fremme det meste af tiden, og det er fedt, at det også bliver bemærket i forhold til Lamborghinis Young Driver-programmet, hvor jeg ender med at være den Young Driver, der slutter bedst. Hvis ikke vi havde haft en forfærdelig weekend på Spa med blandt andet en defekt, så havde vi været med i mesterskabskampen til det sidste, og er også noget af det, som jeg kan tage med videre, siger Kevin Rossel, der allerede er begyndt at se på, hvad den kommende sæson skal bringe.


(Foto: FotoSpeedy)

- Vi har været en del af et stærkt team, og der er en god dialog omkring, hvordan vi eventuelt kan arbejde sammen i fremtiden, men der er heldigvis flere spændende muligheder i spil. Vi arbejder også en test i GT3, men jeg har fået gode tilbagemeldinger på min første sæson udenfor Danmark, og det var det, som vi håbede på, da vi tog springet, lyder det fra Kevin Rossel efter et år i Super Trofeo-serien, hvor han kom til efter sejren i den hjemlige Super GT-serie.


(Foto: FotoSpeedy)

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Paul Ricard
  • 15/11/20 - Paul Ricard - Lamborghini Super Trofeo
  •      ASETEK SIMSPORTS