Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Endurance Championship

WEC-finale i Bahrain: Nicklas Nielsen med i kampen om verdensmesterskabet

FIA WEC 
13/11/20 

World Endurance ChampionshipDen danske Ferrari-fabrikskører Nicklas Nielsen er med i kampen om den prestigefyldte WEC-titel, som afgøres i Bahrain den kommende weekend.
 


(Foto: Ferrari Media)

Der venter en gyser af en afslutning på 2019-2020-sæsonen af World Endurance Championship, som afgøres ved et ottetimersløb på Bahrain International Circuit den kommende weekend. Blandt titelfavoritterne i GTE Am-klassen er den danske Ferrari-kører Nicklas Nielsen, som sammen med Emmanuel Collard, Francois Perrodo og resten af det italienske AF Corse-team sigter efter den løbssejr, som kan blive nødvendig for et verdensmesterskab.

– Vi er otte point efter den førende bil i GTE Am-klassen, og med 11 point mellem første- og andenpladsen, så vi skal helst vinde finaleløbet for at sikre titlen. Men vi tror på det. Vi førte mesterskabet frem til 24-timersløbet på Le Mans, hvor vi sluttede på podiet, men måtte afgive føringen. Det er tæt løb, og der er virkelig lagt i kakkelovnen til weekenden. Udover at vi tre kørere gerne vil være nye mestre, så ønsker Ferrari også at tage titlen fra den Aston Martin, som lige nu topper listen. Udfordringen kan blive, at vi har 30 kilos strafvægt med os denne gang. Men jeg synes, vi har en god fornemmelse, lyder det fra Nicklas Nielsen.


(Foto: Ferrari Media)

Grundet Covid-19 er den aktuelle WEC-sæson – som skulle have været afgjort på Le Mans – udvidet til at omfatte to afdelinger i Bahrain. Fjerde afdeling af verdensmesterskabet blev nemlig også afviklet på Bahrain-banen i december 2019, og her sluttede Nielsen, Collard og Perrodo lige udenfor podiet på en fjerdeplads i deres Ferrari 488 GTE #83.

Ottende og sidste afdeling af 2019-2020-udgaven af World Endurance Championship flages grønt lørdag klokken 12.00 dansk tid. Det otte timer lange løb kan følges live på WEC-appen, på TV 2 SPORT, Eurosport eller Motorsport.tv.


(Foto: Ferrari Media)

Tidsplan – WEC – Bahrain

Fredag 13. november
09.00 (07.00) – Træning #2 (90 min)
13.45 (11.45) – Træning #3 (60 min)
18.00 (16.00) – Kvalifikation GTE Pro/Am (20 min)

Lørdag 14. november
14.00 (12.00) – RACE (8 timer)

Følg med LIVE: TV 2 SPORT, Eurosport, Motorsport.TV, WEC App

Nicklas Nielsen Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Sakhir
  • 14/11/20 - Sakhir - FIA WEC - FIA VM
  •      ASETEK SIMSPORTS