Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Legend Car

Job & handel 
08/11/20 


 

Legend Car #18 sælges!

Bemærk, sælges med nyrenoveret gearkasse, samt motor, der ikke har kørt løb efterrenoveringen.

Rammen er fra 2017 og det er 4 cylinder motor.

Bilen har kørt i sæson 2019/2020 og er blevet serviceret og vedligeholdt af de dygtige folk hos Mracing som vandt mesterskabet. Bilen viser nogen få kosmetiske slid her og der fra en løbssæson, men den er køreklar og i orden. Flere billeder kan vises.

Leveres komplet uden laptimer og transponder.

Pris 65.000. Bilen er momsdød og der kan forhandles.

Kontakt på 53701894

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.