Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Job & handel

SOLGT - Toyota Supra ex SSC GTB

Job & handel 
05/11/20 

 
 
 

Toyota Supra ex SSC GTB

SOLGT

Sælger min tidligere Special Saloon Car Supra, da jeg ikke har tid til at få den bygget op igen inden for de næste par år.

SOLGT

Bilen har kørt 1:10,5 på jyllandsringen i 2016 og har ikke kørt siden da vi byggede en ny bil.

Det er et rullende chassis hele drivlinen. Der er chassis og motorledningsnet forberedet til HPelectronik PCM og EFI Euro 4 motorstyring

Der er Dasu vognbog, med godkendelse på bur. Der er en 60L tank, surge tank med pumper. i bilen. Ydermere er der airjacks på bilen, samt D2 racing undervogn fra GAAM. Der er ingen bremser med, men 4 stemplet Wilwood fra en Aquila CR1 kan tilkøbes.

Bilen er bygget 10cm bredere i begge sider, og har kørt med 27/65-18 foran og 31/71-18 bagpå. Det sidder 4x braid fælge på.

Der medfølger molds til alle skærmene på bilen skulle uheldet være ude.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
ASETEK SIMSPORTS