Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Seat'en har været klar længe

TCR Denmark 
22/10/20 

TCR DenmarkSjældent har Madbull Racing været klar til en løbsweekend i så god tid, som det er tilfældet til weekendens finaleløb i TCR Denmark på Jyllandsringen. I to uger har bilen været køreklar, alt udstyr pakket i kasser og hjelmen nyvasket og tørret.
 

Årsagen er naturligvis at det løb, som var planlagt på Padborg Park for to uger siden, blev aflyst grundet fortolkning af coronarestriktioner. Men nu står det fast, at der i weekenden bliver kørt finaleløb på FDM Jyllandsringen - heldigvis.

"Det er vist første gang, vi har været klar i så god tid, og jeg tror heller ikke at det bliver en vane. Det har været lidt mærkeligt at gå rundt i en uges tid og ikke have det store at give sig til, så det bliver godt at komme afsted", siger Kim Lund Johansen, der forventer et par hårde dage på kontoret, når finaleweekenden går i gang:

"Efter dobbeltweekenden på Jyllandsringen, hvor vi scorede fem store nuller i pointstillingen, er der ikke det store at køre efter i mesterskabet. Jeg skal bare ud og jagte den store pokal i gammelmands-mesterskabet, men jeg tror ikke at jeg kommer sovende til den", griner han med reference til sine rutinerede konkurrenter i Trophy-klassen.

Finaleweekenden er på samme vis som resten af årets løb uden tilskuere for at kunne overholde myndighedernes coronarestriktioner. Det har denne gang betydet, at de første træninger bliver kørt allerede fredag eftermiddag, mens resten af løbsweekenden for TCR Denmark-kørernes vedkommende bliver afholdt lørdag.

"Vi skal bare ud og have kørt noget ordentligt race, så vi afslutter den her alt for korte sæson med et brag. Og så kan vi bare håbe på, at vi næste år får lov at give en oplevelse til publikum ovre på langsiden igen, for det har altså været lidt tamt at køre rundt for tomme tribuner", slutter Kim Lund Johansen.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • 25/10/20 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •