Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Lasse Sørensen hopper ind som ekspertkommentator i TCR-finalen!

TCR Denmark 
21/10/20 

TCR DenmarkGennem sæsonen har TCR Denmark haft en stribe forskellige nuværende og tidligere racerkørere bag mikrofonen - og årets finaleløb bliver ingen undtagelse.
 

Denne gang er det Lasse Sørensen, som for en stund slipper rattet i NASCAR Euro Series for at gæste kommentatorboksen på FDM Jyllandsringen.

- Jeg er lidt på udebane, men jeg tror det bliver sjovt, og jeg glæder mig meget til at kommentere TCR. Det er ingen hemmelighed, at jeg har fulgt TCR en del fra sidelinjen i år, og sidste år testede jeg også en del kilometer i en TCR-racer, så jeg håber da, at et par af de erfaringer kan komme i spil til weekenden, forklarer han med et smil.

Mesteren skal findes

Lasse Sørensen ser derfor også frem til at sætte ord på dramaet, når seriens første mester skal kåres. De største titelchancer ligger hos Kasper H. Jensen, Martin Andersen og Nicolai Sylvest, der respektivt er nummer ét, to og tre i mesterskabet.

Men med 75 point på højkant er det faktisk top seks i tabellen, der stadig har matematiske chancer for at kunne tage titlen - derfor skal man bestemt ikke afskrive Michael Markussen, Jan Magnussen eller Jacob Mathiassen heller.

Selv tipper Lasse Sørensen, at titlen nok ender hos Massive Motorsport og Kasper H. Jensen:

- Skal jeg give et bud, så tror jeg, at Kasper H. Jensen tager titlen. Han er en hamrende dygtig kører, som jeg også har kørt en del med og imod - men jeg er omvendt også sikker på, at der bliver kamp til stregen. LM Racing er stærke, og jeg er også rimeligt sikker på, at Martin Andersen og Hyundai vil køre stærkt igen, lyder vurderingen fra weekendens ekspertkommentator.

Gratis TV-dækning

TCR Denmark afgør sæsonen på lørdag, den 24. oktober. Slagets gang kan følges live på TV hos 6’eren og Dplay, og ligesom sidst er der gratis adgang på www.dplay.dk

Husk også at like TCR Denmark på Facebook - her får du alle de seneste opdateringer!

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 25/10/20 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •