Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Sæsonfinalen venter Momentum Racing

SuperCup 
20/10/20 

2020 sæsonen lakker mod enden for Momentum Racing.
Denne weekend køres finaleløbet på FDM Jyllandsringen nær Silkeborg.
 

Teamet fra Kalvehave på Møn stiller igen til start med to biler i Yokohama SuperCup.

Oliver Rømer var uheldig at blive påkørt ved den seneste løbsweekend på Padborg Park, som blev kørt i starten af september måned. Det gav en kæmpe skade på bilen, men holdets dygtige mekanikere har igen fået bil nummer 31 til at stå ligeså flot og velforberedt, som man kender fra dem.

Jens Kristoffersen sidder igen i den røde og hvide Seat Ibiza med startnummer 32 i sideruden, hvor der kun skulle laves nogle småting på bilen, for at den igen er klar til at køre på banen.


(Foto: JJ Media)

Begge kørere er i top 10 i mesterskabsstillingen efter den første afdeling, med rigtig gode chancer for at avancere, hvis ellers at de kan blive forskånet for uheld denne gang. Der bliver fyldt godt op med biler på banen, med 10 direkte konkurrenter til de to kørere, mens der samtidig også kommer 15 biler på banen fra Special Saloon Car, som var klassen som Rømer og Kristoffersen deltog i tidligere på året.

Faktisk er Kristoffersen allerede sikret mindst en pokal i denne sæson, da den weekend indbragte ham så mange point, at han ikke kan undgå at slutte i top 3 i det mesterskab, uanset hvordan de andre kørere i SSC slutter. Det spørgsmålet er bare om det skal være den sølvmedalje, som han aktuelt ligger til, eller om der er en kører, som kan skubbe ham ned på 3. pladsen. Men top 3 er sikret uanset hvad der sker.

Det er dog heller ikke vigtigste for holdet, som i stedet har fuldt fokus på at få lukket 2020 sæsonen i Yokohama SuperCup på en ordentlig måde, med henblik på 2021, hvor den står på mere kørsel i samme klasse.


(Foto: JJ Media)

Både Rømer og Kristoffersen får en travl søndag, da al kørsel afvikles over blot en enkelt dag. Det betyder at de to racere skal på banen hele 5 gange i løbet af 6½ timer, hvor der skal køres cirka 20 minutter hver gang.

Der er desværre stadig lukket for at tilskuere kan komme på banen, og det er lidt usikkert om der kommer Live Stream fra weekenden. Hvis det kommer, så bliver det på denne YouTube kanal: https://www.youtube.com/c/SuperGTDanmark

Uanset hvad, så kan søndagens resultater følges på www.raceresult.dk

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Søndag
Træning 10.05
Kvalifikation 11.30
Løb 1 12.50
Løb 2 14.20
Løb 3 16.40

Momentum Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Jens Kristoffersen
  • Oliver Rømer
  • Momentum Racing
  • Jyllandsringen
  • 25/10/20 - Jyllandsringen - SuperCup
  •