Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Boisen Motorsport går efter podiet ved DM-finalen

DM Rally 
18/10/20 

Lørdag d. 24. oktober køres sidste afdeling af den komprimerede DM-serie i rally. Boisen Motorsport stiller til start i vanlig stil med to topklargjorte biler, et dedikeret serviceteam og fire topmotiverede kørere.
 

Kim Boisen og Louise Bang Christiansen har allerede sikret sig mesterskabet i den tunede klasse for 2 hjulstrækkere over 1600 kubik i deres BMW M1 og fører samtidig Dansk Super Rally, som er det samlede mesterskab for alle biler, på tværs af klasser.

Det mesterskab vil teamet gøre alt for at forsøge at få med hjem. ”Det bliver ikke en let opgave, for som ved sidste DM-afdeling er der lagt op til et spændende løb med en kombination af hurtige asfaltsektioner og masser af grus.

Med rigtig mange på hurtige biler på deltagerlisten skal det flaske sig for os, hvis vores projekt skal lykkedes. siger Kim Boisen og forsætter ”Vi skal vinde vores klasse og så skal vi så langt frem som overhovedet muligt i generalklassementet for at det kan lykkedes. Men vi tror på det og vil kæmpe alt, hvad vi kan for, at det skal lykkedes”


Kim Boisen og Louise Bang Christiansen kører for at forsvare føringen i Dansk Super Rally.

Teamets andet mandskab, Martin Johansen og Finn Thomsen, kørte sig til en andenplads i generalklassementet ved sidste DM-afdeling og de har med en imponerende formkurve efter skiftet fra Mitsubishi til den potente Peugeot 208 R5 kørt sig frem til at være medaljekandidater – et drømmescenarie det første år i denne type bil.


Martin Johansen og Finn Thomsen har virkelig overrasket positivt i 2020.

”Vi har sammen med vores servicefolk og teamchef Kim Boisen, fået skruet bilen rigtig godt sammen og fået den til at køre bedre samtidig med, at vi lærer at udnytte bilen bedre og bedre” siger Martin Johansen.

”Inden sidste afdeling ligger vi på andenpladsen, men vi er fire mandskaber, der ligger indenfor ganske få point, så rigtig meget kan ske på de 114 kilometer hastighedsprøver til DM-finalen, hvor der er disket op med både grus og asfalt inden den danske mester er fundet.

Som ved de tidligere afdelinger, kommer vi til at køre helt på grænsen og kæmpe om hver eneste meter. Martin og jeg er 100% klar og vi vil gøre alt, hvad vi kan fra første meter” slutter Finn Thomsen.

Løbet kan følges på https://www.rallyresult.dk/

Finn Thomsen
Boisen Motorsport


Læs mere om:
 • Finn Thomsen
 • Kim Boisen
 • Louise Bang Christiansen
 • Martin Johansen
 • Randers
 • 24/10/20 - Randers - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS