Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Rossel holder sig til i mesterskabskampen

Lamborghini
Super Trofeo 

13/10/20 

En teknisk defekt forhindrede den helt store triumf med endnu et par podiepladser, men Kevin Rossel opnåede weekendens mål i Super Trofeo med at komme tættere på førstepladsen.
 

Der var ikke meget glæde at spore i ansigtet hos Kevin Rossel, da han i det andet løb på banen ved Barcelona måtte nøjes med en femteplads. Efter at have kørt sig frem i feltet dagen før, hvor en startplads som nummer otte i løb 1 blev vekslet til en podieplads, var der udsigt til at ende øverst på skamlen, da makkeren Alberto Di Folco forsvarede førstepladsen i løb 2. En teknisk defekt efter kørerskiftet satte dog en stopper for fremmarchen.


(Foto: FotoSpeedy)

- Vi fik egentlig det, vi kom efter på forhånd, da vi nu er rigtigt tæt på den førende bil. Der er vi kun fem point efter nu, men det er ikke rigtigt tilfredsstillende, når vi kunne have fået meget mere. Bilen var meget levende på de sidste omgange for Alberto, og den laver nogle mystiske bevægelser, da jeg kommer i den. Jeg er lige ved sætte den helt af allerede i første sving, da den slår helt vildt, og derefter er det bare ren overlevelse, konstaterer Kevin Rossel, som ellers havde forhåbninger om meget mere.


(Foto: FotoSpeedy)

- Jeg vidste, at jeg ville komme i bilen med Kujala lige bag ved mig, og han kørte stærkest af alle hele weekenden, så det ville blive en kamp, men da han også får en tidsstraf, så ligger det egentlig til os. Den kunne vi godt have snuppet, og selv vi ender hæderligt, så er det ærgerligt. Jeg manglede alt for meget på hver omgang, så det var det bedst mulige resultat, men det er da bittert, når vi nu havde sat tingene godt op på forhånd i hele teamet og leveret gode kvalifikationer, forklarer Kevin Rossel, som i denne uge deltager i en træningssamling i Lamborghinis Young Driver-program i Italien.


(Foto: FotoSpeedy)

- Der er kul på for tiden, og det er det, du kan lide som racerkører. Target Racing har de rigtige ambitioner, så jeg er havnet det rigtige sted, og forhåbentlig får jeg en masse ud af træningssamlingen. Derefter er der ikke langt tid til næste afdeling på Spa, og så gælder det om at fortsætte jagten på mesterskabet i de sidste to afdelinger. Vi er i en god position, og derfor lader vi os heller ikke slå ud af, at vi kunne have fået mere ud af den her weekend.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Circuit de Catalunya
  • 11/10/20 - Circuit de Catalunya - Lamborghini Super Trofeo
  •