Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Pilgaard tilbage på velkendt asfalt

Super GT Danmark 
07/10/20 

Super GT DanmarkCasper Pilgaard får velkendt asfalt under hjulene, når sæsonens 4. afdeling af Oktan 100 Super GT Danmark køres i weekenden på Padborg Park.
 

Det er 3. og sidste gang i 2020 sæsonen, at serien skal køre på den sønderjyske bane. Udover de to tidligere løbsweekender, har teamet fra Ryomgård på Djursland også testet flere gange på banen.

Pilgaard indtager aktuelt 3. pladsen i Am mesterskabet, som blandt andet er for nye kørere i serien. Samtidig er han på en 9. plads i det generelle mesterskab. Der er dog ikke langt op til førstepladsen blandt Am kørerne, så med lidt medvind denne weekend, kan han forhåbentlig rykke meget tættere på, hvis ikke forlade Padborg Park som førende.


(Foto: JJ Media)

Holdet har gang på gang vist at farten er der, men feltet er utrolig tæt, og det kan til tider være rigtig svært at overhale, da alle Mitjet Supertourisme bilerne er helt ens. Derudover har Casper flere gange været uheldig at blive ramt af konkurrenter, som har kostet ham dyrebare point til mesterskabet.

Han viste dog rigtig god fart, sidste gang at serien kørte på Padborg Park, hvor han blev toer i den første del af den todelte kvalifikation.

Der dog stadig mange små finjusteringer på bilen, som teamets mekanikere kan lære. Nogle af konkurrenterne er i gang med deres 6. sæson i bilmodellen, mens Casper kørte de første seriøse omgange i den i foråret 2020. Inden da stod den på 3 sæsoner i formelbiler, og herefter en sæson i DTC, hvor bilen vejede godt 1200kg, mens den aktuelle Super GT racer er 200kg lettere. Det betyder en hel del på bilens køreegenskaber – i en positiv retning – og ligner mere en formelbil, uden at være det.


(Foto: JJ Media)

Der bliver desværre stadig ikke adgang for tilskuere til arrangementet, men Super GT arrangørerne har igen lavet en aftale omkring Live Streaming fra weekenden, hvor kørslen både lørdag og søndag kan ses live på: https://www.youtube.com/channel/UC77U8E_a8RXQF6mLMRzTA9A

Ellers kan resultaterne løbende findes her på siden samt på: www.raceresult.dk

Tidsplanen er som følger (med forbehold for ændringer):

Lørdag
08:25 Træning 1
10:30 Træning 2
13.45 Kvalifikation

Søndag
09:40 Warm Up
10.55 Heat 1
13.55 Heat 2
15.00 Heat 3

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Pilgaard Motorsport
  • Padborg Park
  • 11/10/20 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •      ASETEK SIMSPORTS