Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Op og nedture for Frederik Nymark og Nymark Racing

Super GT Danmark 
28/09/20 

Super GT DanmarkSøndagens løb på Ring Djursland var både op- og nedture for Frederik Nymark. Efter sidste løb på Padborg Park havde bilen fået monteret nye støddæmpere. Men igen drillede bilen Frederik.
 

Lørdag formiddag. var Frederik med i top ti i begge træninger og det så også godt ud til kvalifikationen. Dog gik det ikke helt som forventet og Frederik nåede lige præcis ikke at komme med i puljen til den anden kvalifikation, da han sluttede som nummer tretten.


Frederik kæmpede lift med kvalifikationen
(Foto: Motorsporten.dk)

Med en start placering som nummer tretten i første løb så det ud til at blive en hård kamp for at komme frem i feltet. Det skulle dog vise sig at der nu var styr på bilen og med Frederiks erfaring, samt andre køreres unoder kvitterede han dette løb med et slutresultat som nummer fem.


Frederik kørte frem som nummer fem
(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens andet løb startede Frederik som nummer fire. Det ses tydeligt at han har farten i bilen, men i kampen med to konkurrenter rammer Frederik den ene af dem. Det takserede banens dommere til en tur i strafbanen.


Frederik tager en tur i strafbanen
(Foto: Motorsporten.dk)

Startlinjen til strafbanen var lidt utydelig og Frederik kom lidt skævt ind i banen. Det blev “belønnet” af banedommerne med endnu en tur i gennem strafbanen. Det kom desværre til at koste nogle placeringer men Frederik sluttede igen på en velfortjent femteplads.

I søndagens finaleløb startede Frederik som nummer syv. I det meste af løbet lå han i en gruppe på fire biler og kæmpede. Mod slutningen af løbet begyndte Frederiks bil igen at drille. Denne gang var det en motor som bare gik ud og døde for Frederik.


Frederik må trække sig fra kampen med en defekt på bilen
(Foto: Motorsporten.dk)

Nu skal Nymark Racing hjem og finde fejlen på bilen, så den kan være klar om cirka fjorten dage på Padborg Park.

En anden bil der skal kigges på er Largim Alis. Largim startede weekenden meget flot med gode placeringer i begge kvalifikationsrunder. I første løb var han igen med fremme og kunne bide skeer med nogle af de etablerede kørere. Løbet blev startet fra en femteplads.


Largim med helt fremme
(Foto: Motorsporten.dk)

Largim laver en fremragende start og holder sig fremme i feltet. Under en duel med en konkurrent på første omgang går det dog galt og det unge talent holder i sandkassen. Det viser sig desværre at bilen er for beskadiget til at Largim kan forsætte i løb to og tre.

Teamets arrangement i samarbejde med Massive Motorsport om en fælles tribune var en stor succes. “Det har været rigtig hyggeligt med alle de mennesker fra forskellige teams som var samlet og hyggede sig” fortæller Linda Nymark.

Hun sender en hilsen og en tak til weekendens gæster for hyggeligt samvær og lover at man vil kigge på muligheden for at gentage succesen.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Largim Ali
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 27/09/20 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •      ASETEK SIMSPORTS