Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Frederik Nymark og Nymark Racing har fundet fejlen

Super GT Danmark 
26/09/20 

Super GT DanmarkEfter Løbet på Padborg Park har Nymark Racing fundet en fejl på bilen. Den alvorlige fejl er nu rettet og Frederik er klar. Samtidig er teamets anden kører Largim Ali også klar og spændt på Ring Djursland i sin Super GT bil.
 

Allerede fra starten af weekenden på Padborg Park kæmpede Frederik Nymark med bilen. De setups man havde erfaring med fra tidligere løb blev også forsøgt, men bilen drillede og drillede. Der blev også prøvet at justere på lidt forskellige småting men bilen ville ikke rigtig lystre Frederik.


(Foto: Motorsporten.dk)

I andet løb var Frederik helt fremme som nummer et i løbet. Efter en nedbremsning for enden af langsiden gik det galt og Frederik holdt i sandkassen. Frederik følte han var blevet påkørt, men igen var det bilen som drillede.

Den drillende del af bilen viste sig efter weekenden på Padborg Park at være delvist defekte støddæmpere på bilen. Teamet har nu skiftet støddæmperne på bilen og Frederik er igen klar til at tage kampen op i på Ring Djursland.

Nymark Racings unge talent glæder sig også til en fantastisk weekend på Djursland. Den unge Largim Ali var ved sidste løbsweekend helt fremme som nummer fem i både træning og løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Largim Ali var oppe at bide skeer med de meget etablerede kørere i feltet og nogen af dem fik også hans talent at føle med en overhaling.

Som det ser ud nu så er det sikkert at Nymark Racing er klar til en fantastisk weekend på Ring Djursland, selv om de savner sponsorer, publikum og venner. Dog har teamet i samarbejde med Massive Motorsport fået mulighed for at lave et VIP område med egen tribune, hvor alle teams og klasser har haft mulighed for at købe billetter.

I den forbindelse overholder de den generelle sundhedsplan og følger dansk lovgivning.

Da der ikke må komme publikum på banen har alle fans har mulighed for at følge løbene på Super GT Danmarks Youtube kanal.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Largim Ali
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 27/09/20 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  • RD Efterårsløb - Tidsplan
  •      ASETEK SIMSPORTS